/ Xiaomi Mi Note

xiaomi noteXiaomi Mi Note

Hier lees je informatie over de Xiaomi Mi Note. Lees hier al het nieuws, informatie en reviews over deze telefoon. Vergelijk prijzen voor abonnementen in combinatie met een Xiaomi Mi Note tussen alle bekende telecom aanbieders!

Informatie over het toestel

De Xiaomi Mi Note wordt het geproduceerd door het Chinese bedrijf Xiaomi, wat zijn hoofdvestiging in Beijing heeft. De fabrikant is in Nederland nog relatief onbekend, maar wint de laatste jaren aan populariteit doordat het bekend staat om goede telefoons te produceren tegenover een lage verkoopprijs. De Mi Note is vanaf 27 januari te koop in China en kost ongeveer 315 euro voor de 16GB versie, de 64GB kost omgerekend ongeveer 385 euro.

De telefoon wordt geproduceerd voor de M-lijn van de fabrikant, waarin alleen maar high-end toestellen gemaakt worden. Het toestel beschikt over indrukwekkende hardware en kan zich makkelijk meten met high-end smartphones van concurrerende smartphone fabrikanten. De prijs van het toestel is in Nederland afhankelijk van een aantal factoren; het toestel is niet officieel verkrijgbaar hier. Wel zijn er diverse verkoopkanalen die het toestel voor je importeren. Hierdoor betaal je in Nederland meer voor het toestel, dan wat er in China voor betaald wordt.

Belangrijke specificaties van de Xiaomi Mi Note

De Mi Note beschikt over een 5,7 inch groot scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Een Snapdragon 801 quad-core processor die werkt op 2,5Ghz en 3GB werkgeheugen zorgen ervoor dat apps en games soepel draaien op de smartphone. Aan de achterkant is voor het maken van foto’s en video’s een 13 megapixels camera beschikbaar, aan de voorkant een module met 4 megapixels. De hardware van het toestel worden gevoed door een 3000 mAh accu.

Het toestel heeft indrukwekkende hardware en kan zich meten met high-end toestellen van concurrenten als Samsung en HTC. Zeker gezien de verkoopprijs van het toestel, is deze smartphone een prima toestel. Wel dient er bij aanschaf rekening gehouden te worden met eventuele extra import kosten.

Pluspunten van de Xiaomi Mi Note

De Xiaomi Mi Note is een goede smartphone, zeker in zijn prijsklasse. Het toestel heeft een stevig maar compact ontwerp en de software die wordt gebruikt laat zich fijn bedienen. Het toestel beschikt over snelle hardware, waardoor apps en games prima gedraaid kunnen worden.

Minpunten van de Xiaomi Mi Note

Het toestel is officieel in Nederland niet verkrijgbaar, in ieder geval niet via de bekende telefoon aanbieders. Om het toestel te bemachtigen kun je gebruik maken van importkanalen, echter betaal je dan vaak extra kosten waardoor de aanschafprijs van het toestel een stukje hoger wordt.