/ Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note ProXiaomi Mi Note Pro

Hier lees je alles over de Xiaomi Mi Note Pro, van specificaties, nieuws en features tot gebruikers reviews. Vergelijk prijzen voor zowel een los toestel als een abonnement in combinatie met de Mi Note Pro tussen alle bekende telefoon aanbieders!

Informatie over de smartphone

Op 15 januari 2015 heeft fabrikant Xiaomi twee nieuwe smartphones gepresenteerd; de Mi Note Pro en de Mi Note. Beide toestellen beschikken over een 5,7 inch groot display, maar de Mi Note Pro heeft een hogere resolutie en betere hardware. Bij introductie moest het toestel de strijd aangaan met de iPhone 6 en was te koop voor de helft van de prijs van Apple’s high-end smartphone.

Het toestel is niet voor iedereen geschikt, doordat het toestel geproduceerd wordt voor de Chinese markt. Om apps van Google of een goede 4g verbinding te krijgen dien je net iets meer in te stellen dan je gewend bent bij voorbeeld een smartphone van HTC of Huawei. Voor de gadgetfreak die van een uitdaging houdt is het toestel een goede smartphone, voor een erg gunstige prijs.

Specificaties Xiaomi Mi Note Pro

De Xiaomi Mi Note Pro beschikt over een 5,7 inch groot LCD scherm met een resolutie van 2560 x 1440 processor. De processor bedraagt een Snapdragon 810 octa-core processor en de GPU is een Adreno 430. In combinatie met 4GB werkgeheugen doet deze hardware zeker niet onder tegenover concurrerende high-end smartphones.

Aan de achterkant is een cameramodule van 13 megapixels aanwezig en aan de voorkant een variant met 4 megapixels. Het toestel heeft ondersteuning voor 4g (beperkt in Nederland) en kan met twee simkaarten werken. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 3000 mAh.

Pluspunten

De Mini Note Pro is een premium toestel van een Chinese fabrikant. De standaard opslagruimte van 64GB is fijn en de hardware en software werken snel en soepel.

Minpunten

Doordat het toestel voor de Chinese markt wordt geproduceerd wordt niet iedere 4g verbinding in Nederland ondersteund. De accuduur bij zwaar gebruik is beneden gemiddeld.