/ Telefoon verkopen

Telefoon verkopen

Wat doe jij met je oude mobiele telefoon of smartphone als je net een nieuwe hebt gekocht? In Nederland is het heel gebruikelijk om het oude toestel te bewaren of om iemand anders blij te maken met je oude toestel. Wist je dat je oude mobiele telefoon of smartphone je ook geld kan opleveren? Verkoop je oude telefoon en ontvang direct de waarde van je oude mobieltje op je bankrekening.
Het fenomeen bestaat al geruime tijd, maar toch heeft het grootste deel van de Nederlandse bevolking meerdere mobiele telefoons in de kast liggen. Schroom je niet en verkoop je oude mobiele telefoons, want wat moet je in godsnaam met twee, drie of vier mobiele telefoons. Het is alleen maar zonde om je oude smartphone in de kast te laten liggen, terwijl je er ook een zakcentje mee kan verdienen. Wacht niet langer en kijk thuis of je nog oude mobiele telefoons in de kast hebt liggen die je kunt verkopen. Denk er wel aan om niet te lang te wachten, want in de regel geldt langer je wacht met het verkopen van je iPhone of oude telefoon, hoe minder ze qua geld opleveren. Een mobiele telefoon verkopen of elk ander toestel doe je vandaag nog!

Antieke mobiele telefoons leveren ook geld op!

Je zal het haast niet geloven. Zelfs als je nog een antieke mobiele telefoon in de kast hebt liggen kan het toestel geld waard zijn. Het zal niet de jackpot zijn, maar je kunt wel degelijk geld krijgen voor je oude Nokia of Motorola mobiele telefoon. Elke euro is mooi meegenomen als je een oude mobiele telefoon verkoopt. Bij het verkopen van je oude mobiele telefoon ontstaat er voor jou alleen maar een win-win situatie, want met het verdiende geld kun je ook weer een nieuwe smartphone kopen.
Je oude mobiele telefoon of smartphone wordt door het bedrijf waar aan je het verkoopt gerecycled of ze verwerken het opnieuw. Door je oude mobiele telefoon te verkopen draag je dus ook nog eens een steentje bij aan het milieu, je slaat twee vliegen in één klap.

Oude mobiel inleveren

Het verkopen van je telefoon is kinderlijk eenvoudig. Vergelijk bij de aanbieders welke inruilwaarde ze jou willen geven voor het verkopen van je mobieltje en verkoop je mobiele telefoon aan de hoogste bieder. Lees voor je de mobiele telefoon of smartphone verkoopt goed de voorwaarden door van de aanbieder. De voorwaarden verschillen per aanbieder en dit kan ook heel belangrijk zijn bij de vergelijking van mobiele telefoons verkopen.
Heb je de perfecte aanbieder gevonden en betaalt het ook nog eens een goede inruilwaarde, dan kun je jouw gegevens op de desbetreffende website invullen en ontvang je meestal binnen twee werkdagen een envelop thuis waarin je de oude mobiele telefoon in kunt stoppen. Je verstuurt de oude mobiele telefoon zoals aangegeven en geheel kosteloos terug naar de aanbieder.
Je mobiele telefoon of smartphone zal eerst nog gecontroleerd worden. Als het toestel nog werkbaar is ontvang je uiteraard een hoger inruilwaarde dan wanneer het toestel defect is. Zodra alles in kannen en kruiken is zal de inruilwaarde meestal binnen zeven werkdagen op het opgegeven rekeningnummer bijgeschreven worden.

Draag een steentje bij aan het goede doel

Je kunt er ook voor kiezen om je mobiele telefoon of smartphone in te leveren bij de aanbieder voor het goede doel. Is je oude mobieltje niet heel veel meer waard dan kun je een het goede doel steunen als dat je zint. De hele inruilwaarde kun je schenken aan het goede doel, maar je kan ook een gedeelte van de inruilwaarde schenken.

Milieubewust om je telefoon te verkopen

Als je een oude telefoon verkoopt krijg je niet alleen geld op je bankrekening gestort, je draagt ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Door je oude mobiele telefoon in te leveren draag je bij aan een beter milieu. Vrijwel alle oude mobieltjes worden hergebruikt en dat zorgt voor minder afval en uitstoot van het broeikasgas CO2.

Geld verdienen met je oude telefoon

Verkoop je oude mobiel, smartphone, iPhone vandaag nog en ontvang binnen afzienbare tijd de inruilwaarde op je bankrekening. Als je een oude telefoon wilt inleveren voor geld en het toestel ziet er nog goed uit en werkt naar behoren dan levert het uiteraard veel meer op, dan wanneer je oude mobiel beschadigd en defect is. Verkoop vandaag je mobiele telefoon en ontvang de hoogste inruilwaarde.