/ Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 CompactSony Xperia Z3 Compact

Ontdek hier alles over de Sony Xperia Z3 Compact. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Sony Xperia Z3 compact. Prijs los toestel vanaf 373,00 euro. Met mobiel telefoon abonnement vanaf gratis.

Informatie Sony Xperia Z3 Compact

Sony heeft de Xperia Z3 Compact uitgebracht als het kleine broertje van de reguliere Xperia Z3. Het kleine broertje mag dan wel kleiner van formaat zijn, maar de specificaties van de smartphone zijn geweldig te noemen. Het toestel heeft namelijk dezelfde specificaties als de Xperia Z3. Het toestel heeft een 2,5 GHz quad-core processor, 20,7-megapixel smartphonecamera en intern beschikt het toestel over 16 GB opslagruimte. Het scherm is wel compacter. De Xperia Z3 Compact heeft een 4,6-inch beeldscherm met een 720p resolutie. Het toestel is iets forser dan zijn voorganger de Xperia Z1 Compact.

Belangrijkste specificaties Xperia Z3 Compact

Het toestel beschikt over een compact formaat beeldscherm. Het 4,6-inch display heeft een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. door het formaat is het toestel heel handelbaar en dat is heel positief in de wereld waar de beeldschermen alsmaar groter worden. Het toestel beschikt over een 2,5 GHz Qualcomm Snapdragon 801 quad-core processor in combinatie met 2 GB RAM. Intern heeft de smartphone een opslag capaciteit van 16 GB en het heeft een ondersteuning voor een microSD-kaart. Aan de achterkant is een 20,7-megapixel smartphone camera geplaatst en voorop tref je een 2,2 –megapixel selfiecamera. De behuizing van de Sony Xperia Z3 Compact is volledig stof- en waterdicht.

Pluspunten Sony Xperia Z3 Compact

Doordat de smartphone een compact beeldscherm is ligt de smartphone ontzettend goed in de handen. Mede hierdoor kun je het toestel ook zonder problemen bedienen. Het toestel is daarmee een van de weinig smartphones in dit segment welke volledig water- en stofdicht is. Verder is het pluspunt van de Sony Xperia Z3 Compact dat alle krachtige specificaties van de grotere broer gehuisvest zijn in een compact design. De prijs van de Xperia Z3 Compact is ook een pluspunt, want voor een betaalbaar bedrag heb je een super goede smartphone.

Minpunten Sony Xperia Z3 Compact

Het enige minpunt aan het compacte toestel is dat er geen ruimte was voor een grote batterij. Hierdoor heeft het toestel minder capaciteit dan zijn grotere broer. Omdat het toestel wel met de krachtige specificaties uitgerust is kan het toestel eerder leeg raken dan zijn grotere broer. Door het kleine beeldscherm verbruikt de Xperia Z3 wel minder energie en dat komt weer ten goede aan de capaciteit van de accu.