/ Sony Xperia XZs

Sony Xperia XZs

De Sony Xperia XZs is de nieuwe high-end smartphone van Sony, het is het kleinere broertje van de Xperia XZ Premium. Het toestel is gemaakt van metaal en beschikt over uitstekende hardware zoals we van een vlaggenschip mogen verwachten. Het toestel behoort tot de Xperia reeks van Sony die door het bedrijf werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress 2017. Meer over de specificaties van dit nieuwe toestel leest u hieronder.

Sony Xperia XZs kopen met abonnement

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De Sony Xperia XZs heeft afmetingen van 146 x 72 x 8,1 millimeter en weegt 161 gram. De behuizing van het toestel ziet er hetzelfde uit als de behuizing van de Xperia XZ. De achterzijde is gemaakt van metaal en de zijkanten zijn van plastic. De naden van het toestel lopen aan de achterzijde mooi over in de zijkant en het toestel heeft wat scherpe hoeken. Het beeldscherm is een 5,2-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en daarmee kleiner dan het 5,5 inch display van de Xperia XZ. Aan de binnenzijde van het toestel bevindt zich een Snapdragon 820-chipset met vier cores welke door 4GB aan werkgeheugen worden bijgestaan. Er is 32Gb aan opslagruimte ingebouwd, de opslagruimte is door middel van een geheugenkaart uit te breiden. Aan de zijkant bevindt zich een vingerafdrukscanner. De achterzijde is voorzien van een uitstekende 19 megapixel camera welke prachtige plaatjes schiet en onder andere in super slow motion kan filmen. De voorzijde is voorzien van een 13 megapixel camera. Het toestel loopt op Android 7.1 Nougat met Sony Xperia UI. De accucapaciteit bedraagt 2900 mAh.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia XZs is sinds april 2017 in Nederland verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en blauw. De adviesprijs van het toestel is 649 euro. Met dit bedrag zit Sony een stuk lager dan de verkoopprijs van vlaggenschepen van andere smartphone fabrikanten. De XZs is bij diverse online shops verkrijgbaar als los toestel maar wordt ook in combinatie met een abonnement. Kiest u voor een abonnement dan betaalt u maandelijks een bedrag om het toestel af te betalen. Bekijk en vergelijk het online aanbod om zo het voordeligste abonnement te kunnen afsluiten!