/ Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Ben je op zoek naar informatie, prijzen of aanbiedingen van de Sony Xperia XZ? Op deze pagina ben je op het juiste adres! Lees informatie over het toestel, bekijk de prijzen van verschillende aanbieders én blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom deze high-end smartphone van Sony.

Informatie over de Sony Xperia XZ

De Sony Xperia XZ is tijdens de IFA beurs van 2016 aangekondigd door fabrikant Sony, waarna in oktober van 2016 de release in Nederland volgde. Bijzonder aan de aankondiging van dit toestel was, dat het vorige topmodel van Sony nog niet zo lang geleden op de markt was gekomen. Toch bleek dit geen reden voor de fabrikant om een nieuwe high-end toestel uit te brengen. Het toestel heeft aan de zijkant een knop waarin een vingerafdrukscanner zit verwerkt, hierdoor kan de telefoon ontgrendelt worden door middel van je vingerafdruk. Aan de achterkant is een 23 megapixels camera aanwezigen het toestel beschikt over een USB type c oplaad poort.

Sony Xperia XZ kopen

Bij lancering in Nederland kreeg het toestel een adviesprijs mee van 699 euro. Zoals bij veel toestellen in dit prijs segment, kiezen daarom veel consumenten er voor om dit toestel in combinatie met een mobiel abonnement te kopen. Op deze pagina vergelijk je prijzen van de Sony Xperia XZ tussen verschillende aanbieders, voor zowel abonnementen als een los toestel!

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties van de telefoon

De Sony Xperia XZ beschikt over een mooi groot scherm, deze is 5.2 inch groot en draait een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De processor is een Snapdragon 820, die beschikt over 4 Kyro reken kernen. Het werkgeheugen is 3GB groot en de interne opslag bedraagt 32GB. De hardware van het toestel wordt gevoed door een batterij van 2900 mAh. Leuke feature van het toestel is dat deze over een IP 68 certificering beschikt, waarmee het onder bepaalde voorwaarden volledig water en stofdicht is.