/ Sony Xperia X

Sony Xperia X

Ben je op zoek naar de Sony Xperia X? Op deze pagina lees je het laatste nieuws, informatie over deze telefoon! Wil je het toestel kopen? Geef je voorkeuren op in onze vergelijkings tool en zie direct de beste deals en aanbiedingen, afgestemd op jou wensen!

Informatie over de Sony Xperia X

De Sony Xperia X is in februari 2016 aangekondigd, als één van de telefoons van de nieuwe X-serie. De smartphone werd samen met de X Performance en de Xperia XA aangekondigd, die ieder over hun eigen functies en zijn afgestemd op een aparte doelgroep. Vanaf de zomer 2016 zijn de toestellen ook in Nederland verkrijgbaar. De Xperia X heeft een adviesprijs van 599 euro voor een los toestel, maar veel gebruikers kiezen er voor om het toestel in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Vergelijk hieronder abonnementen tussen verschillende aanbieders!

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties van het toestel

De Sony Xperia X beschikt over een 5 inch groot scherm en werkt met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De processor bedraagt een Snapdragon 650 uitvoering van Qualcomm. Het werkgeheugen is 3GB groot en de interne opslag bedraagt 32GB en is uit te breiden met de standaard geheugenkaartjes. Aan de achterkant is een 23 megapixels camera aanwezig en aan de voorkant is een 13 megapixels variant beschikbaar. Het toestel is 69.4mm breed, 142.7mm hoog en 7.9mm dik en weegt 153 gram. Alle hardware van het toestel worden gevoed door een 2620 mAh batterij.

Pluspunten

De Xperia X is een mooi toestel dat beschikt over een strak design. Een leuke feature van het toestel is de techniek die Sony “Predictive Hybrid Autofocus” noemt, hiermee kan het toestel de beweging voorspellen van een object dat de gebruiker wil fotograferen.

Minpunten

Naast de bijzondere camera techniek beschikt het toestel niet over features wat bij concurrenten niet aanwezig is.