/ Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance

Hier lees je alles over de Xperia X Performance, het top toestel uit de X-serie van fabrikant Sony! Lees informatie, bekijk specificaties en foto’s én vergelijk prijzen voor dit toestel met abonnement tussen verschillende aanbieders!

Informatie over de Sony Xperia X Performance

De Sony Xperia X Performance is door de fabrikant in februari 2016 aangekondigd, tijdens het Mobile World Congress. De smartphone is de krachtigste variant in de X-serie en gaat door zijn gebruikte hardware de concurrentie aan met de vlaggenschepen van andere merken als Samsung, HTC of Huawei. Een leuke feature van de telefoon is een techniek die Sony “Predictive Hybrid Autofocus” noemt. Deze techniek kan de beweging van een voorwerp voorspellen wat de gebruiker wil fotograferen, waardoor het maken van foto’s een stukje makkelijk wordt.

Adviesprijs van het toestel bij introductie was 699 euro, veel consumenten kiezen er echter voor om de Xperia X Performance in combinatie met een mobiel abonnement aan te schaffen.

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De X Performance beschikt over een 5 inch scherm die een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels. De processor bedraagt een Qualcomm Snapdragon 820 processor die wordt bijgestaan door 3GB werkgeheugen. De interne opslag is standaard 32GB groot, maar is uit te breiden met een geheugenkaartje.

Aan de achterkant is een 23 megapixels camera aanwezig, die beschikt over bovengenoemde Predictive autofocus techniek. Voor het maken van selfies is aan de voorkant een 13 megapixels camera ingebouwd. De accu is 2700 mAh groot en het toestel draait af fabriek op Android 6.0

Pluspunten

De Xperia X Perfomance is het toptoestel van de X-serie van Sony en kan door zijn krachtige hardware prima bijblijven bij concurrerende toptoestellen. De toevoeging van de camera techniek is een leuke feature.

Minpunten

Het toestel is relatief duur, de adviesverkoopprijs bij release was 699 euro. De accu is 2700 mAh, waardoor het toestel niet heel lang zal meegaan, uiteraard is dit afhankelijk van het gebruik van het toestel.