/ Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua

Ben je op zoek naar een Sony Xperia M4 Aqua? Op deze pagina vergelijk je prijzen voor deze smartphone in combinatie met een mobiel abonnement, tussen verschillende aanbieders! Lees informatie over het toestel en bekijk de plus- en minputen van de Xperia M4 Aqua!

Informatie over de Sony Xperia M4 Aqua

Begin maart 2015 heeft Sony tijdens het Mobile World Congress de Sony Xperia M4 Aqua gepresenteerd en was later dat jaar in Nederland verkrijgbaar in Nederland. Gezien zijn gebruikte hardware en prijsklasse valt het toestel in het midden segment.

Bij het op de markt brengen rustte Sony het toestel uit met Android 5.0, wat toentertijd een nieuwe versie was. Bijzonder aan het toestel is de “Ultra Stamina” functionaliteit, door het inschakelen van deze modus kunnen basisfuncties van het toestel een week lang gebruikt worden, zonder dat de accu tussentijds opgeladen moet worden; aldus de fabrikant.

Specificaties

De Sony Xperia M4 Aqua is uitgerust met een 5 inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De processor bedraagt een Qualcomm Snapdragon 615 variant, die werkt op 1,5GHz en wordt bijgestaan door 2 GB werkgeheugen. Het standaard interne geheugen van 8GB is uit te breiden met een geheugenkaartje. Aan de achterkant vinden we een 13 megapixels camera en aan de voorkant een 5 megapixels variant. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 2400 mAh.

Zoals de naam al doet vermoeden beschikt het toestel over een IP65/8 norering, waarmee het toestel onder bepaalde voorwaarden waterdicht is.

Pluspunten

De Sony Xperia M4 Aqua is een prima middensegment toestel en zeer geschikt voor mensen die niet te veel geld uit willen geven aan een mobiele telefoon. Door het toestel met een abonnement te kopen krijg je vaak een korting op de toestelprijs en betaal je een maandelijks bedrag voor gebruik van de telefoon en abonnement.

Minpunten

Het standaard interne geheugen van 8GB is niet erg groot, maar is uit te breiden met een geheugenkaartje. Bezitters van de Xperia M4 Aqua geven aan dat de knopjes van het toestel niet altijd even handig geplaatst zijn.