/ Sony Xperia E4

Sony Xperia E4

sony xperia e4Ontdek hier alles over de Sony Xperia E4. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Sony Xperia E4. Prijs los toestel 179,00 euro.

Informatie over de Sony Xperia E4

De Sony Xperia E4 is de opvolger van de Xperia E3. Het is een goedkope Android smartphone met een 5 inch beeldscherm. De smartphone ziet er aantrekkelijk uit met het zakelijke design en de smalle randen rondom het beeldscherm. Door de smalle randen is het toestel ook nog eens compact te noemen met een 5 inch beeldscherm. De Sony Xperia E4 combineert design, snelheid en functionaliteit en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Xperia E4 is voornamelijk bedoelt voor mensen die wel een smartphone willen hebben met groot beeldscherm maar hiervoor niet de hoofdprijs willen betalen. De nieuwe smartphone van Sony is dan precies de smartphone die je zoekt. Het heeft een aantrekkelijk design, krachtige specificaties, een groot beeldscherm en dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Belangrijkste specificaties van de Sony Xperia E4

De betaalbare smartphone van Sony is voorzien van een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 540 bij 960 pixels. Het kloppende hart van de Sony Xperia E4 is een 1,3 GHz quad-core processor en 1 GB RAM. Aan de achterkant van de smartphone is een 5 megapixel camera te vinden en aan de voorkant een 2 megapixel camera. Intern heeft de Sony Xperia E4 8 GB opslagruimte, de opslagruimte is uit te breiden met een microSD-kaart tot 32 GB. De smartphone draait op Android 4.4.2 KitKat en is uitgerust met extra apps van Sony, zoals Walkman en Music Unlimited. De Xperia E4 is verder voorzien van een niet verwijderbare batterij met een capaciteit van 2.500mAh. De specificaties bij de Sony Xperia E4 zijn voor de prijs goed te noemen maar wil je betere specificaties dan kom je al snel uit bij de Sony Xperia Z4.

Pluspunten van de Xperia E4

De Sony Xperia E4 is enorm betaalbaar en daardoor zal de smartphone bij heel veel mensen in de smaak vallen. Het heeft een groot beeldscherm en voor de rest krijg je specificaties die behoren bij de prijs die je betaalt voor de smartphone.

Minpunten van de Xperia E4

De interne opslagruimte is aan de lage kant maar gelukkig kun je dit uitbreiden met een microSD-kaart tot wel 32 GB. Doordat de Sony Xperia E4 valt in het low-budget segment kun je niet heel veel verwachten van de smartphone. Maar desondanks heeft het toestel voor de prijs die je er voor betaalt goede specificaties.