/ Sony Xperia Z3+

Sony Xperia Z3+Sony Xperia Z3+

Ontdek hier alles over de Sony Xperia Z3+. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Sony Xperia Z3+. Prijs los toestel 699,00 euro. Met mobiel telefoon abonnement vanaf gratis.

Informatie over de Sony Xperia Z3+

Sony heeft een nieuw toptoestel uitgebracht in de Xperia Z-serie. Het is een krachtige Android-smartphone die nog wel water- en stofdicht is. We hebben het over de Sony Xperia Z3+. Het toestel lijkt ongelooflijk veel op zijn voorganger en dat komt omdat Sony vrijwel alleen intern enkele upgrades heeft doorgevoerd. De focus bij het vlaggenschip ligt op de smartphonecamera en de ultieme multimedia-ervaring. De Sony Xperia Z3+ is een ideale smartphone als je mooie foto’s wilt maken en de smartphone in iedere omstandigheid wilt gebruiken. De Xperia Z3+ is ondanks de minimale upgrade aardig aan de prijs. Het toestel kost los 699 euro en dat is veel geld voor een smartphone. Als je ook genoegen neemt met iets minder dan kun je ook de Sony Xperia Z3 kopen.

Belangrijkste specificaties van de Xperia Z3+

Zoals al aangegeven is de smartphone een minimale upgrade van zijn voorganger. De Xperia Z3+ heeft ook een 5,2-inch beeldscherm met een Full HD-schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. het toestel heeft een krachtige 2 GHz octa-core processor in combinatie met 3 GB werkgeheugen. De interne opslagcapaciteit bedraagt 32 GB en is uit te breiden middels een microSD-kaart tot wel 128 GB. De afmetingen van de Xperia Z3+ zijn 146 x 72 x 6.9 mm en het toestel weegt 144 gram. Voorop tref je een 5-megapixelcamera waarmee je de ultieme selfie kunt maken. Achterop is een 20,7-megapixelcamera geïmplementeerd waarmee je de mooiste foto’s kunt maken. De Sony Xperia Z3+ is zelfs water- en stofdicht, je kunt het toestel dus zelfs in het water gebruiken. Het mobiele besturingssysteem dat vooraf geïnstalleerd is op de smartphone is Android 5.0 Lollipop.

Pluspunten

De smartphone is ongelooflijk krachtig en dit komt door de chipset van Qualcomm. De chipset is een Snapdragon 810, met een Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2 GHz Cortex-A57 processor. Ondanks dat het een krachtige processor is, is het ook buitengewoon energiezuinig. Met de Snapdragon 810 haal je het beste van twee werelden in huis. De 20,7 megapixelcamera is wellicht een van de beste smartphonecamera’s van het moment.

Minpunten

Het minpunt van de Xperia Z3+ is eigenlijk dat het toestel geen hele grote veranderingen met zich meebrengt ten opzichte van zijn voorganger. De Sony Xperia Z3 had namelijk ook een Full HD beeldscherm van 5,2-inch, een 20,7 megapixel hoofdcamera en 3 GB werkgeheugen. De Xperia Z3 had zelfs een grotere batterij dan het nieuwe toptoestel. Door de minimale verbeteringen aan het toestel is de Xperia Z3+ wel flink aan de prijs. Het toestel kost los maar liefst 699 euro, met een mobiel telefoon abonnement is het vanaf gratis verkrijgbaar.