/ Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2 met abonnement | Smartphoneclub

Voorafgaand aan de Consumer Electronics Show dit jaar in Las Vegas zijn door Sony twee nieuwe middenklasse smartphones gepresenteerd. Het betreft de Sony Xperia XA2 en de grotere Sony Xperia XA2 Ultra. Beide toestellen zijn vanaf maart 2018 al bereid om te kopen. De gewone Sony Xperia XA2 heeft een prijs van slechts 349 euro. Dit toestel met uitstekende specificaties is erg goedkoop. U kunt het toestel bestellen in combinatie met een abonnement. Wanneer u een abonnement besteld bent u niet ineens een groot bedrag kwijt maar u betaalt maandelijks voor uw toestel en de inhoud van het abonnement. De prijs van het abonnement is afhankelijk van de provider, de aanbieder en inhoud van het abonnement. Het loont om verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken op smartphoneclub.com om te kijken welk abonnement in combinatie met het toestel mooi goedkoop is door de juiste aanbieding. U vindt bij ons een overzicht van alle aanbieders. Wanneer u alle abonnementen met elkaar hebt vergeleken en een keuze heeft gemaakt welke u wilt kopen kunt u ook meteen bij ons het abonnement bestellen met een goede aanbieding. Bij smartphoneclub bent u verzekerd van een Sony Xperia XA2 met een goedkoop abonnement. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een los toestel voor een goed prijs of juiste aanbieding te bestellen. Bij een los toestel kunt u een goedkoop sim-only abonnement bestellen, echter als u een los toestel gaat kopen moet u wel gelijk de prijs betalen. Met een abonnement hoeft u maar een bepaalde prijs per maand te betalen, u hoeft zelfs minder te betalen wanneer er een abonnement in de aanbieding is.

 

Sony Xperia XA2 met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

 

Specificaties

De Sony Xperia XA2 is voorzien van een nieuw design ten opzichte van de Xperia XA1 uit 2017. De randen rondom het toestel zijn een stuk kleiner, het display loopt nu geheel door tot aan de zijkanten. Aan de achterzijde bevindt zich de vingerafdrukscanner die eerst in de powerknop aan de zijkant zat verwerkt. Het display is een 5,2-inch LCD display met Full HD resolutie van 1920 x 1090 pixels en Corning Gorilla Glass. De XA2 is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart en zilver.
Het toestel beschikt over een Snapdragon 630-chip in combinatie met 3GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen bedraagt 32GB is en is uit te breiden met 32GB aan opslagruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een 23-megapixelscamera die in 4K in slowmotion kan filmen. De voorzijde is voorzien van een 8-megapixel selfiecamera met groothoeklens. Het toestel draait op Android 8.0.