/ Sony Xperia M5

Sony Xperia M5

Ben je op zoek naar een Sony Xperia M5? Geef in onze abonnementen vergelijker jou voorkeuren op en zie direct de beste deals, aanbiedingen en abonnementen, afgestemd op jou wensen! Verder lees je hier ook informatie en bekijk je de specificaties van de Sony Xperia M5.

Informatie over de Sony Xperia M5

De Sony Xperia M5 is in augustus 2015 officieel door de fabrikant Sony onthuld. Een paar maanden later, in februari van 2016, werd de smartphone ook in Nederland op de markt gebracht. Het toestel staat bekend als “camera smartphone”, doordat het toestel beschikt over goede camera’s.

Aan de achterkant is een camera aanwezig van 21,5 megapixels die beschikt over de IMX230 sensor die Sony zelf heeft ontwikkeld. Deze sensor beschikt over diverse bijzondere features waardoor haarscherpe foto’s gemaakt kunnen worden. Voor het maken van selfies is aan de voorkant een 13 megapixels camera aanwezig.

Specificaties van de Xperia M5

De Sony Xperia M5 beschikt over een 5 inch scherm die werkt met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De processor is een MediaTek helio X10 uitvoerig die beschikt over acht cores die werken op een snelheid van 2GHz. Het werkgeheugen is 3GB groot en het standaard interne geheugen van 16GB is uit te breiden met een microSD kaartje.

De Xperia M5 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en goud. De telefoon is onder bepaalde voorwaarden stof- en waterdicht.

Pluspunten

De Xperia M5 is een toestel dat beschikt over zeer goede camera’s waarmee haarscherpe foto’s en video’s gemaakt kunnen worden. Het toestel beschikt over een strak design, waardoor het een brede doelgroep aanspreekt.

Minpunten

De Xperia M5 beschikt standaard maar over 16GB opslaggeheugen, wat snel vol loopt als je veel apps of games installeert. Het geheugen is wel uit te breiden met een microSD kaartje.