/ Sim Only

Sim Only

Ben je al in het bezit van een goed werkende smartphone? Of heb je misschien een nieuwe smartphone los gekocht? Of ben je de gelukkige eigenaar geworden van een tweedehandsje In dat geval hoef je geen duur mobiel telefoon abonnement af te sluiten, je bent immers al in het bezit van een smartphone. Wil je besparen op je maandelijkse abonnementskosten voor je smartphone? Wij hebben de oplossing voor je, sluit een sim only abonnement af en bespaar maandelijks onwijs veel geld.

Als je al een smartphone in je bezit hebt, en je hebt nog geen mobiel telefoon abonnement of je huidige abonnement loopt ten einde dan is een sim only abonnement exact hetgeen waarnaar je op zoek bent. Zonder netwerk abonnement kun je vrij weinig met je smartphone, een mobiel abonnement is een must. Met een sim only abonnement kun je gigantisch veel besparen op je maandelijkse kosten en toch volledig gebruik maken van je smartphone.

Wat is een sim only?

Wil je goedkoop bellen, sms’en en internetten en ben je al in het bezit van een smartphone dan is een sim only iets voor jou! Met een sim only abonnement sluit je alleen een mobiel abonnement af, je krijgt niet de mogelijkheid om een nieuwe smartphone uit te zoeken. Het enige wat je krijgt bij een sim only abonnement is een simkaart met de afgesloten bundels en je mobiele telefoonnummer.

Omdat je alleen een simkaart ontvangt betaal je maandelijks heel veel minder dan wanneer je en nieuw mobiel abonnement afsluit met een nieuwe smartphone. Dit komt omdat je dan ook maandelijks moet betalen voor de nieuwe smartphone. Bij het afsluiten van een sim only abonnement kun je in sommige gevallen zelfs tot vijftig procent besparen. Wil je tot vijftig procent besparen? Sim only abonnementen vergelijken is het sleutelwoord.

Het voordeel van een sim only

Het grootste en misschien wel belangrijkste voordeel dat je hebt met een sim only abonnement is het feit dat je maandelijks minder geld kwijt bent voor je mobiele telefoonkosten. Bij een mobiel abonnement met dure smartphone ben je altijd duurder uit vanwege het feit dat je de smartphone uiteindelijk helemaal zelf betaalt. Met een sim only bespaar je niet alleen flink op je maandelijkse uitgaven, je krijgt ook heel veel meer belminuten, sms’jes en MB’s. Je krijgt dus meer terwijl je minder betaalt, wie wil dat nu niet!

simonlyOverstappen naar een goedkope sim only

Je moet absoluut niet huiverig zijn om over te stappen naar een aanbieder van goedkope sim only’s. overstappen is juist kinderlijk eenvoudig, het enige wat je moet doen is een sim only afsluiten en de juiste gegevens doorgeven aan de provider. Daarbij moet je aangeven gebruik te willen maken van de overstapservice en je kunt tevens ook aangeven om je eigen mobiele telefoonnummer te behouden. Overstappen naar een goedkoop sim only abonnement is heel eenvoudig en het is iedereen aan te raden die maandelijks geld wil besparen.

Tips voor het vergelijken van sim only abonnementen

Is het hek van de dam en heb je besloten om eindelijk te gaan besparen op je mobiele telefoonkosten? Wij hebben nog enkele tips die je kunnen helpen om het vergelijken van sim only abonnementen te vergemakkelijken. Het is van groot belang om goed in beeld te hebben wat je bel, sms en internet gedrag is op de smartphone. Verbruik je maandelijks heel veel of juist weinig? het antwoord op deze vraag is voor elk individu anders, maar is buitengewoon belangrijk om een goedkope sim only af te sluiten. Naast je mobiele gedrag is het ook van belang de telecomproviders te vergelijken. Je moet niet alleen naar de prijs kijken, maar ook naar de te leveren diensten en de service. Het is wel fijn als je in heel Nederland beschikt over een dekkend netwerk bijvoorbeeld.
Start direct met vergelijken en bespaar direct op je mobiele telefoonkosten. Een sim only abonnement is de ideale uitkomst als je al in het bezit bent van een smartphone of deze los hebt gekocht. Zorg er wel voor dat je smartphone simlockvrij is, dat is de enige voorwaarde bij een sim only abonnement.

De meest recente aanbiedingen vind je hier.