/ Samsung Galaxy X
Galaxy S8
Galaxy S8 Galaxy S8 Galaxy S8

Samsung Galaxy X met abonnement

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy X, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Samsung in 2018. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk de verschillende aanbieders voor een Samsung Galaxy X abonnement.

  • Topmodel van Samsung
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
12000MB
Per maand: €53.00
Toestelbundel maand: €26.00
Eenmalig: €46.00
Bekijken
tele2100 belminuten
10000MB
Per maand: €44.00
Toestelbundel maand: €23.00
Eenmalig: €0.00
Bekijken
mobiel100 belminuten
5000MB
Per maand: €42.00
Toestelbundel maand: €25.00
Eenmalig: €0.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Samsung Galaxy X abonnement | Smartphoneclub.com

Al enige tijd doen er vele geruchten over de nieuwe smartphone van Samsung en wanneer u het toestel kunt bestellen. Samsung zou komen met een Galaxy X, dit toestel zal de Galaxy S serie opvolgen. De Galaxy X zal een opvouwbare smartphone zijn. Eerder werd verwacht dat het toestel werd uitgebracht in 2018. Inmiddels is duidelijk dat het toestel dit jaar niet zal worden gelanceerd maar dat het toestel pas in 2019 de mogelijkheid vrij komt om het toestel te kopen met natuurlijk de beste aanbieding of scherpe prijs.

Samsung heeft de introductiedatum van de Galaxy S9 onlangs bevestigd en daarbij aangegeven dat de opvouwbare Samsung Galaxy X pas voor 2019 op de agenda staat. De reden dat het nog enige tijd gaat duren totdat u het toestel kunt bestellen kunnen problemen in de ontwikkeling van het toestel zijn. Er is nog geen manier gevonden om het opvouwbare toestel handzaam en prettig in gebruik te maken. Samsung lijkt voorzichtiger geworden en in plaats van een toestel zomaar uit te brengen, het toestel achter gesloten deuren ontwikkelen zodat zij er zeker van zijn dat het gebruiksvriendelijk is. Samsung wil dus graag dat het toestel zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en dit stellen wij zeer op prijs. Het zou gaan om een moderne klaptelefoon die meer is dan slechts een apparaat met 2 displays. Al eerder verschenen er screenshots van de interface van een mogelijk nieuwe Galaxy X in een vroeg stadium. Geruchten die de ronde doen over het toestel is dat deze een 7,3-inch OLED display zal krijgen dat naar binnen is te vouwen. Wanneer het toestel uitgeklapt is, heeft het ongeveer het formaat van een tablet. Dubbelgevouwen zou het een vrij normale smartphone moeten zijn. Wat de prijs gaat worden van dit vernieuwende toestel is ook niet duidelijk. Wanneer u het toestel wilt kopen dan is het volgens geruchten overeenkomen met de prijs van de iPhone X en meer dan 1000 euro gaan kosten, tenzij u een goede aanbieding of scherpe prijs vindt natuurlijk. Naast een nieuw uiterlijk zal het toestel zijn voorzien van de meest nieuwe interne onderdelen.

De Samsung Galaxy X kopen!

Wanneer Samsung de Galaxy X daadwerkelijk uitbrengt en mogelijk maakt om te bestellen is dus nog niet duidelijk. Wanneer deze gepresenteerd is kunt u op Smartphoneclub terecht voor het kopen van een abonnement in combinatie met een Galaxy X en hebben wij altijd de beste prijs en aanbieding. De abonnementen van verschillende providers kunt u gemakkelijk door middel van een overzicht met elkaar vergelijken en veilig bestellen. Ook vindt u bij ons de meest recente aanbiedingen en kunt u terecht voor meer informatie. Een los toestel kopen is natuurlijk ook mogelijk. U betaalt dan ineens een hoop geld maar het voordeel is dat u maandelijks een lagere prijs heeft voor een sim only abonnement in vergelijking met wanneer u het abonnement inclusief smartphone besteld. Nu de Galaxy X nog niet is uitgebracht, kunt u vele andere soorten high-end en mid-range toestellen vergelijken en kopen met de beste aanbiedingen op Smartphoneclub.com.