/ Samsung Galaxy S9
Galaxy S8
Galaxy S8 Galaxy S8 Galaxy S8

Samsung Galaxy S9

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S9, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Samsung in 2017. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy S9.

  • Topmodel van Samsung
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
12000MB
Per maand: €53.00
Toestelbundel maand: €26.00
Eenmalig: €46.00
Bekijken
tele2100 belminuten
10000MB
Per maand: €44.00
Toestelbundel maand: €23.00
Eenmalig: €0.00
Bekijken
mobiel100 belminuten
5000MB
Per maand: €42.00
Toestelbundel maand: €25.00
Eenmalig: €0.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 is het nieuwe top model van de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung en zal begin 2018 verschijnen. De Galaxy S9 is de opvolger van de Galaxy S8. Het toestel is nog niet officieel aangekondigd maar in de afgelopen maanden zijn er al vele details over het toestel gelekt. Het toestel zal beschikken over de beste hardware van het moment, een vingerafdrukscanner, een verbeterde camera en verschillende nieuwe functies. Voor een nieuwer model kunt u de Samsung Galaxy X bekijken.

Design en specificaties

De Samsung Galaxy S9 zal waarschijnlijk net als de S8 worden uitgebracht in 2 modellen: een 5,8-inch en een groter 6,2-inch model. Het scherm zou een voorkant vullend display worden met QHD resolutie. Het scherm loopt door in de randen, de vingerafdrukscanner zou zich aan de achterzijde van het toestel bevinden. In het geval van de nieuwe S9 bevindt deze zich niet naast de camera maar onder de camera. Het toestel beschikt over een krachtige Exynos 9810 chip met 4 of 6 GB aan werkgeheugen. De opslagruimte zal 64GB bedragen en is uit te breiden. De accu zou een 3200 mAh accu zijn. Er wordt ook verwacht dat de camera flink verbeterd is. De grote variant van de S9 zou mogelijk een dubbele lens krijgen. Met de extra lens kan de focus van foto’s achteraf worden aangepast en kan worden ingezoomd zonder kwaliteitsverlies. De normale variant zal een enkele camera aan de achterzijde krijgen. De camera wordt uitgerust met ondersteuning voor superslowmotion. De S9 draait op Android 8.0 (Oreo) met verbeterde Bixby. Er is nog niet bekend welke verbeteringen Samsung in haar eigen software interface zal aanbrengen.

Samsung Galaxy S9 kopen

Nieuwe Galaxy S toestellen worden door Samsung doorgaans onthuld in het voorjaar. Door topman DJ Koh is inmiddels aangegeven dat de Galaxy S9 in februari zal worden gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress. Het evenement vindt plaats van 26 februari tot 1 maart 2018. De verwachting is dat de S9 vanaf maart of april in Nederland te koop is.  Wat de adviesprijs van het toestel zal zijn is nog niet bekend. Waarschijnlijk is de adviesprijs van het toestel gelijk aan die van zijn voorganger, de S8. Dit toestel koste 799 euro voor de normale variant, de grote variant is 100 euro duurder. Het toestel kan lost worden aangeschaft of in combinatie met een abonnement. In dat laatste geval is het bij sommige providers zelfs mogelijk om het toestel gratis te krijgen, de maandprijs zal in dit geval hoger liggen.