/ Samsung Galaxy S8
Galaxy S8
Galaxy S8 Galaxy S8 Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S8, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Samsung in 2017. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy S8.

  • Topmodel van Samsung
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzerOnbeperkt bellen
12000MB
Per maand: €53.00
Toestelbundel maand: €26.00
Eenmalig: €46.00
Bekijken
tele2100 belminuten
10000MB
Per maand: €44.00
Toestelbundel maand: €23.00
Eenmalig: €0.00
Bekijken
mobiel100 belminuten
5000MB
Per maand: €42.00
Toestelbundel maand: €25.00
Eenmalig: €0.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Samsung Galaxy S8

Op 29 maart heeft Samsung eindelijk haar nieuwste smartphone onthuld, de Samsung Galaxy S8. Samsung heeft bewust haar nieuwste toestel later onthuld, dan dat men normaal gesproken gewend is van Samsung. Dit alles om er zeker van te zijn dat er geen problemen rondom de Samsung Galaxy S8 kunnen gaan ontstaan en zo alle negativiteit rondom de Samsung Galaxy Note 7 van tafel te kunnen vegen. Samsung zet zichzelf weer enorm op de kaart, met het fantastische toestel. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is nu ook beschikbaar!

Een spectaculair design zonder einde

De Samsung Galaxy S8 is voorzien van een Infinity display, wat zorgt voor compleet nieuwe kijkbeleving. Het scherm heeft namelijk geen omlijsting. Doordat het toestel is gestroomlijnd, ligt deze ook enorm prettig in de hand. De voorkant van het toestel loopt dan ook enorm soepel over in de achterkant. Doordat de camera niet uitsteekt en de homebutton in het scherm aan de voorkant is verwerkt, is de Samsung Galaxy S8 ook nog eens volledig egaal. Het scherm van de Samsung Galaxy S8 beschikt over maar lieft 5,8 inch. Dit grotere scherm maakt het leven een stuk eenvoudiger. Er hoeft namelijk minder gescrolled te worden. Ook kunnen vensters groter en kleiner worden gemaakt, waardoor er verschillende dingen tegelijk kunnen worden gedaan op het scherm. Het scherm maakt gebruik van een nieuwe beeldverhouding, namelijk 18.5:9. Hierdoor kan er optimaal gebruik gemaakt van het volledige scherm.

Een vernieuwde camera die 24/7 werkt
Tegenwoordig is een smartphone natuurlijk niet meer weg te denken en iedereen wil zijn smartphone dag en nacht kunnen gebruiken. Hiervoor heeft Samsung de perfecte oplossing gevonden, een camera die zowel overdag als ‘s nachts prachtige foto’s maakt. Ook al is het buiten donker, de Samsung Galaxy S8 kan ook op dat moment prachtige belichte foto’s maken.

De selfie camera aan de voorkant van het toestel beschikt over 8 megapixels. Doordat er gebruik wordt gemaakt van Smart Auto Focus zijn alle selfies altijd even helder en scherp. Hoe de selfie ook maar wordt genomen. De camera aan de achterkant van het toestel, beschikt over 12 megapixels. De camera is daarnaast voorzien van een sterke F:1,7 lens die enorm veel licht kan vangen. Wanneer men eigenlijk denkt dat het te donker is om buiten een foto te maken, zal de camera van de Samsung Galaxy S8 iedereen doen verbazen. Daarnaast kan de camera enorm snel scherp stellen, waardoor het perfecte moment direct met de camera kan worden vastgelegd en nooit meer iets gemist te hoeven worden.

Natuurlijk beschikt de camera van de Samsung Galaxy S8 over nog meer opties, waar men gebruik van kan maken. Door de Pro-modus aan te zetten kan men zelf onder andere de belichting, sluitertijd, scherpte en kleurtoon instellen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Selectieve focus, om zo zelf de scherptediepte te bepalen. Zo kan er focus worden gelegd op de voorkant van de foto, of juist op de achterkant van de foto. Ook is er een speciale Food modus, om zo foto’s van gerechten er nog beter uit te laten zien. Door gebruik te maken van één van de vele filters, zullen de foto’s nog specialer worden.

Een razendsnelle smartphone

Qua prestaties loopt de Samsung Galaxy S8 ver vooruit op de concurrentie. Het nieuwste toestel van Samsung is namelijk voorzien van de meest geavanceerde processor ter wereld. De Samsung Galaxy S8 beschikt namelijk over een 10 nm processor. Doordat Samsung deze keuze heeft gemaakt zal de Samsung Galaxy S8 apps veel sneller kunnen starten, is het toestel energiezuiniger en daarnaast gaat de batterij ook nog eens langer mee. Efficiëntie waar men tegenwoordig niet meer zonder wil. Naast een vernieuwde processor is het toestel ook voorbereid voor gigabit-WiFi en gigabit-LTE. Hierdoor kan er met WiFi maar liefst 20% sneller worden gedownload dan bij de oudere toestellen.

Een groot voordeel van de Samsung Galaxy S8 is, dat het toestel overal gebruikt kan worden. Het toestel heeft namelijk een IP68-classificatie, waardoor deze stof- en waterbestendig zijn. Ook hoeft men niet bang te zijn dat er ooit iets verloren gaat. Het toestel heeft namelijk een uitbreidbaar opslaggeheugen dat tot maar liefst 256 GB gaat. Ook de batterij laat zeker niets te wensen over. De batterijduur gaat namelijk langer mee en door gebruik te maken van snelladen, is het toestel zo weer opgeladen. Daarnaast kan het toestel ook draadloos worden opgeladen.

Bixby

Bixby zorgt voor een compleet nieuwe gebruikservaring. Bixby kan dan ook worden omschreven als een eigen persoonlijke assistent. Door de knop aan de zijkant van het toestel kort in te drukken, wordt de startpagina van Bixby geopend. Wordt deze knop langer vastgehouden, kan er tegen Bixby worden gepraat om haar zo opdrachten te geven. Naast het praten, begrijpt Bixby ook aanrakingen en getypte berichten. Zo kan Bixby onder andere mails versturen. Ideaal voor als men nog in de auto zit en vergeten is een mail te sturen. Geef Bixby de opdracht om een mail te sturen, vertel wat er in de mail moet komen te staan en aan wie deze verstuurd mag worden en Bixby regelt de rest. Staat er in een magazine een mooie jas, maar het is niet bekend waar deze verkocht wordt? Open de camera en laat Bixby opzoeken, waar deze jas te koop is. Ook heeft Bixby de mogelijkheid om herinneringen weer te geven. Zo vergeet men nooit meer een verjaardag of een terugbel afspraak.

Beveiliging

Goede beveiliging is natuurlijk erg belangrijk bij de Samsung Galaxy S8. Zodoende is het toestel voorzien van een irisscanner. Doordat iedere iris unieke patronen heeft, is dit natuurlijk de perfecte beveiligingsmethode. Naast de irisscanner is gezichtsherkenning ook een veilige manier om de Samsung Galaxy S8 te kunnen beveiliging. Door een selfie te maken, herkent de smartphone meteen het gezicht van de gebruiker. Aan de achterkant van het toestel, bevindt zich ook een vingerafdrukscanner.

Naast de verschillende methodes om het toestel te beveiligen, biedt Samsung de gebruiker ook de mogelijkheid om informatie op het toestel te beveiligen. Hiervoor kan er gebruik worden gemaakt van de Veilige Map. Samsung maakt hiervoor gebruik van het Knox-systeem, waardoor deze map op militair niveau wordt beveiligd. Ook is het daarnaast nog mogelijk om deze map alleen zichtbaar te maken voor de gebruiker.

Samsung Galaxy s8 met abonnement of los te kopen?

De Samsung Galaxy S8 zal eind april via de reguliere verkoop te verkrijgen zijn. Natuurlijk is er al de mogelijkheid om het toestel eerder te verkrijgen, via pre-order. De verkoopprijs van de Samsung Galaxy S8 zal € 799,- bedragen en het toestel zal te verkrijgen zijn in drie verschillende kleuren. Men heeft de keuze uit Arctic Silver, Midnight Black en Orchid Gray. Het toestel is zowel los als met abonnement te te verkrijgen. Op de website van Smartphoneclub kun je alle Samsung Galaxy s8 abonnementen en aanbieders met elkaar vergelijken. Vergelijk en kies het Galaxy abonnement die het beste bij je wensen past!