/ Samsung Galaxy S8 Plus
Galaxy S8 Plus
Galaxy S8 Plus Galaxy S8 Plus Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S8 Plus, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Samsung in 2017. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy S8 Plus.

  • Topmodel van Samsung
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
mobielOnbeperkt
5000
Per maand: €53.00
Toestelbundel maand: €30.00
Eenmalig: €0.00
Bekijken
tele2Onbeperkt
10000
Per maand: €51.00
Toestelbundel maand: €26.00
Eenmalig: €0.00
Bekijken
tmobileOnbeperkt
5000
Per maand: €49.50
Toestelbundel maand: €31.00
Eenmalig: €100.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Samsung Galaxy S8 Plus

Ook zo benieuwd naar de Samsung Galaxy S8 Plus? Op deze pagina vind je een overzicht van het laatste nieuws, geruchten en gelekte informatie over dit vlaggenschip van Samsung van 2017!
Informatie genoemd op deze pagina is gebaseerd op geruchten, pas nadat Samsung zelf de smartphone aankondigt kan er iets met zekerheid over deze telefoon gezegd worden. Voor een nieuwere smartphone van Samsung kunt u hier klikken.

Informatie over de Samsung Galaxy S8 Plus

De Samsung Galaxy S8 Plus zal een variant in de Galaxy S8 serie van Samsung zijn die beschikt over een extra groot scherm; volgens de laatste geruchten heeft deze een diagonaal van 6,2 inch. Doordat het scherm wat meer stroom zal verbruiken dan de normale S8 en een grotere behuizing heeft, verwachten we dat Samsung het toestel zal uitrusten met een grote accu. Hierdoor zal het toestel een gelijkwaardige standby en gesprekstijd krijgen.
Verder is de verwachting dat het toestel zal beschikken over een dubbele camera aan de achterkant van de behuizing waardoor haarscherpe foto’s maken zeer eenvoudig zou zijn. Aan de voorkant zal een 8 megapixels camera aanwezig zijn, volgens gelekte informatie.

Samsung Galaxy S8 Plus kopen

Door zijn krachtige hardware en grote display zal de Galaxy S8 Plus een dure smartphone zijn. Het toestel zal bij veel aanbieders te verkrijgen zijn met een mobiel abonnement, waardoor je de aanschafprijs niet in één keer hoeft te betalen. Zodra het toestel beschikbaar zal zijn in Nederland, zul je op deze pagina prijzen kunnen vergelijken tussen aanbieders en profiteer je van de beste Samsung Galaxy S8 Plus aanbiedingen!