/ Samsung Galaxy S7
Galaxy S7
Galaxy S7 Galaxy S7 Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S7, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Samsung. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy S7.

  • Topmodel van Samsung
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
gsmwijzer300 Belminuten
2500 MB
Per maand: 32.50
Eenmalig: 25.00
Bekijken
mobiel600 Belminuten
5000 MB
Per maand: 33.50
Eenmalig: 79.00
Bekijken
tele2Onbeperkt bellen
1000 MB
Per maand: 36.00
Eenmalig: 0.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Samsung Galaxy S7 abonnementen

De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge worden nu al omschreven als de paradepaardjes van Samsung. Het bedrijf heeft haar nieuwste toestellen gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Tijdens deze presentatie bleek al gauw, dat Samsung enorm heeft uitgepakt om zo twee prachtige toestellen neer te kunnen zetten. De Galaxy S7 is in combinatie met een abonnement te verkrijgen of men kan het toestel los kopen!

Galaxy S7 tegen de beste prijs kopen!

De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge zullen vanaf begin maart te verkrijgen zijn in Nederland. Natuurlijk zullen alle providers deze toestellen dan gaan aanbieden, vaak in combinatie met een abonnement. Aangezien dit toestel niet goedkoop zal zijn, zal er waarschijnlijk nog een klein bedrag voor het toestel moeten worden betaald. Dit hangt af van het gekozen abonnement. Ook kunnen beide toestellen natuurlijk los worden gekocht. Zo zitten de gebruikers niet vast aan een abonnement. Natuurlijk moet er dan wel de gehele aanschafprijs voor het toestel worden betaald. Op deze website kunt u kijken waar u de Samsung Galaxy s7 met abonnement kan bestellen of waar u het toestel het beste los kan kopen. Ook vindt u hier een overzicht van de beste Galaxy S7(Edge) aanbiedingen!

Specificaties van het Vlaggenschip

Eindelijk heeft Samsung haar nieuwste vlaggenschip voor 2016 kunnen presenteren. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona heeft Samsung haar nieuwste paradepaardjes kunnen tonen aan de wereld, de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge. Samsung wilde dit moment natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Zodoende werd een deel van het evenement in virtual reality gepresenteerd. Hiervoor kregen alle gebruikers een Gear VR-bril om zo de presentatie te kunnen volgen. Natuurlijk werd er al lang gespeculeerd over de nieuwe toestellen, maar nu kan iedereen eindelijk kennis maken met de prachtige toestellen van Samsung.


De toestellen in vogelvlucht

De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge zijn op vele vlakken flink verbeterd. Zo zijn beide toestellen stof- en waterbestendig. Samsung heeft gebruik gemaakt van de beschermingsklasse IP68. Hierdoor kunnen de toestellen op elk moment gebruikt worden. Zo ook in het zwembad, op het strand en op de toilet zonder dat men bang hoeft te zijn dat er iets met het toestel kan gebeuren. De toestellen zijn gemaakt van metaal en glas, waardoor deze dus ook erg stevig zijn. Om alle momenten vast te kunnen leggen, kan er gebruik worden gemaakt van de verbeterde camera. De camera’s beschikken over minder megapixels, namelijk 12 megapixels, maar juist wel over veel meer kwaliteit. Zo hebben de camera’s een grotere sensor en een vernieuwde lens gekregen. Hiermee kunnen er nog mooiere foto’s en video’s worden geschoten. Juist in het donker, aangezien de camera nu veel meer licht op kan vangen. Het design van beide toestellen wijkt niet veel af van de voorgangers. Zo beschikt de Samsung Galaxy S7 over een super-amoled scherm van 5,1 inch en de Samsung Galaxy S7 Edge heeft een super-amoled scherm van 5,5 inch.

Verbeterde hardware
Ook intern zijn beide toestellen enorm aangepakt. Het werkgeheugen is vergoot naar 4GB en de gebruikers kunnen eindelijk weer het opslaggeheugen uitbreiden. Beide toestellen kunnen draadloos worden opgeladen en ook zijn de accu’s van beide toestellen vergroot. De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge draaien standaard op de laatste versie van het mobiele besturingssysteem van Google, Android 6.0 Marshmallow.

Wat kan men van deze toestellen verwachten
Qua design verschillende Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge niet veel van hun voorgangers. De toestellen zijn gemaakt van metaal en glas, waardoor deze enorm stevig zijn en ook nog eens prettig in de hand liggen. Beide toestellen hebben weer een mooi groot scherm met een goede resolutie. De Galaxy S7 heeft een scherm van 5,1 inch en de Galaxy S7 Edge heeft een scherm van 5,5 inch. De toestellen zijn daarnaast voorzien van een verbeterde camera, een vergrote accu die draadloos op te laden is, een uitbreidbaar opslaggeheugen en beide toestellen zijn stof- en waterbestendig. Beide toestellen kunnen dus op elk moment en op elke plaats gebruikt worden, zodat er nooit meer iets gemist hoeft te worden. De opvolger van de Galaxy S7 zal de Samsung Galaxy S8 worden. Dit toestel zal in twee verschillende formaten op de markt worden gebracht.