/ Samsung Galaxy S7 Edge
Galaxy S7 Edge
Galaxy S7 Edge Galaxy S7 Edge Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy S7 Edge, het vlaggenschip van smartphonefabrikant Samsung. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy S7 Edge.

  • Topmodel van Samsung
  • Lange accuduur
  • Goede prijs – kwaliteit verhouding

Top deals
mobiel600 Belminuten
1000 MB
Per maand: 29.00
Eenmalig: 134.00
Bekijken
gsmwijzer600 Belminuten
5000 MB
Per maand: 34.00
Eenmalig: 182.00
Bekijken
telfort300 Belminuten
1000 MB
Per maand: 34.00
Eenmalig: 168.00
Bekijken
Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Samsung Galaxy S7 Edge

Op deze pagina blijf je op de hoogte over de ontwikkelingen rondom de Samsung Galaxy S7 Edge. Verwacht wordt dat dit toestel het nieuwe gebogen-scherm vlaggenschip van fabrikant Samsung gaat worden. Blijf op de hoogte door het laatste nieuws, geruchten en gelekte informatie hier te lezen!

De informatie die op deze pagina wordt weergegeven is gebaseerd op geruchten. Hierdoor kan het zijn dat er onjuiste informatie vermeld wordt.

Informatie over de Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge zal de opvolger zijn van de S6 Edge en zal wederom beschikken over een gebogen schermrand. Hoewel het bij de S6 Edge een volledig nieuwe feature was, vermoeden we dat de S7 Edge toch op vele fronten weer flink verbeterd zou worden. Externe developers bedenken steeds nieuwe toepassingen voor het gebogen scherm, waardoor Samsung ook met nieuwe ideeën en implementaties zal komen!
Naast de bijzondere gebogen schermrand zal ook de hardware weer op alle vlakken flink worden aangepast, om zo weer de strijd aan te gaan met concurrerende smartphones van bijvoorbeeld HTC of Huawei!

Specificaties van de S7 Edge

Het is nog wat vroeg om zekerheid iets te kunnen zeggen van de specificaties van de Galaxy S7 Edge, dus de informatie moeten we basseren op informatie van anonieme bronnen en ingewijden. Het gerucht gaat de S7 Edge over een behuizing van magnesium gemengd met een ander metaal, wat een stevig maar licht resultaat moet opleveren.
Daarnaast verwachten we ook drukgevoelige schermen bij de nieuwe vlaggenschepen van Samsung, zoals we ook zagen bij de iPhone 6S en 6S Plus. Volgens ingewijden zal de Galaxy S7 over een speciale geluidschip beschikken, de SABRE 9018AQ2M, die onder audioliefhebbers zeker bekend is!

Release datum Galaxy S7 Edge

We kunnen nog niets zeker melden over de S7 Edge, maar als we kijken naar het schema van Samsung verwachten we de aankondiging in het eerste kwartaal van 2016. Sommige bronnen melden dat Samsung dan alleen met gebogen varianten komt, anderen geven weer aan dat net als bij de vorige versie er wederom een gebogen variant en een normale variant uitgebracht zal worden.