/ Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

samsung galaxy note edgeOntdek hier alles over de Samsung Galaxy S6 Edge. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy S6 Edge. Prijs los toestel waarschijnlijk vanaf 699,00 euro.

Informatie over de Samsung Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 Edge is nog niet officieel gepresenteerd door Samsung. De onderstaande tekst is gebaseerd op geruchten en speculaties over het nieuwe vlaggenschip.

Dit jaar komt Samsung naast de gewone Galaxy S6 met de Samsung Galaxy S6 Edge. De Edge variant van het nieuwe vlaggenschip zal een Limited Edition worden omdat het een gebogen display heeft welke doorloopt tot over de rand van het chassis van het toestel. Samsung heeft al eerder een zelfde soort smartphone gelanceerd namelijk de Samsung Gaalxy Note Edge. Doordat de Galaxy S6 Edge als Limited Edition op de markt komt zal het toestel snel een lange levertijd krijgen. Naar verluid wil Samsung in 2015 maar 10 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 Edge produceren en verkopen. De Galaxy S6 Edge zal gelijktijdig gepresenteerd worden met de standaard Galaxy S6. De toestellen zullen qua specificaties nauwelijks van elkaar verschillen. Het grootste verschil zit in het gebogen beeldscherm en het formaat van het beeldscherm.

Galaxy S6 Edge met abonnement prijzen vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy S6 Edge (verwacht)

De Samsung Galaxy S6 Edge zal mede door het feit dat het een Limited Edition betreft meer gewild worden dan de standaard Galaxy S6. Het toestel zal naar verluid een Quad HD Super AMOLED display krijgen met een formaat tussen de 5,3 en 5,5 inch. De schermresolutie van het beeldscherm zal zijn 2560 bij 1440 pixels. De camera’s van het toestel zullen een 20 megapixel hoofdcamera betreffen en een 5 megapixel front-facing camera. Het design van de Galaxy S6 Edge is doordat het beeldscherm doorloopt over de rand net iets anders dan bij de standaard Galaxy S6. De nieuwe vlaggenschepen van Samsung zullen de eerste smartphones van het bedrijf zijn die volledig uit metaal zijn gemaakt. Onder de motorkap van de Galaxy S6 Edge zal een Qualcomm Snapdragon 810 processor draaien in ondersteuning met 3 GB RAM. Het toestel heeft 32GB interne opslagruimte en de interface is nog gebruiksvriendelijker gemaakt.

Verwachtingen Samsung Galaxy S6 Edge

Als de geruchten met betrekking tot de Galaxy S6 Edge kloppen dan zal Samsung de smartphone in beperkte oplage op de markt brengen. Dit komt door het simpele feit dat de productie van de smartphone veel meer tijd vergt dan een standaard Galaxy S6. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zal naar alle verwachtingen de nieuwe toestellen begin maart releasen, dit zal betekenen dat ze begin april verkrijgbaar zullen zijn. Het is goed mogelijk dat de Samsung Galaxy S6 Edge wel in Nederland verkrijgbaar wordt want ook de Samsung Galaxy Note Edge is in Nederland verkrijgbaar.