/ Samsung Galaxy S6 Edge+

s6 edge plusSamsung Galaxy S6 Edge+

Hier lees je alles over de Samsung Galaxy S6 Edge+, de grote variant van de S6 Edge en door velen ook wel de nieuwe “Galaxy Note” genoemd. Lees het laatste nieuws, tips en tricks en informatie over dit toestel. Vergelijk prijzen voor deze smartphone als los toestel of in combinatie met een abonnement.

Informatie over de Samsung Galaxy S6 Edge Plus

De Galaxy S6 Edge+ is op 13 augustus 2015 officieel aangekondigd door Samsung, nadat in de maanden hiervoor al diverse geruchten en informatie gelekt was over deze telefoon. Het toestel is een grote variant van de Galaxy S6 Edge en beschikt over een 5,7 inch groot display. De S6 Edge moet het doen met een display van 5,1 inch.

Net als zijn kleinere broertje beschikt het toestel over gebogen schermranden wat de smartphone een mooi premium uiterlijk geeft. Door het grote scherm, noemen veel mensen het ook wel de nieuwe Galaxy Note, als opvolger van de Note 4. Hoewel de Galaxy Note 5 wel bestaat, heeft Samsung ervoor gekozen deze niet in Nederland op de markt te brengen. Wie een opvolger voor de Note 4 zoekt, heeft een goede aan de Galaxy S6 Edge+.

Galaxy S6 Edge Plus met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties Galaxy S6 Edge+

De Galaxy S6 Edge Plus beschikt over een 5,7 inch groot scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, die over afgeronde hoeken beschikt. De processor bedraagt een Exynos 7420 octa core variant, die werkt op een snelheid van 2,1GHz. Het interne geheugen bedraagt 4GB en de opslagruimte is 32GB groot.

Aan de achterkant is een 16 megapixels camera geïnstalleerd en voor het maken van selfies is aan de voorkant een 5 megapixels variant aanwezig. Bijzonder aan de camera is, dat deze foto’s in RAW formaat kan opslaan en er gelivestreamd kan worden naar YouTube.

De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 3000 mAh en het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.

Pluspunten

De S6 Edge+ is een premium toestel, voorzien van een prachtig design. Het grote scherm is haarscherp en door de afgeronde hoeken kunnen er extra functionaliteiten aan de zijkanten van het scherm getoond worden.

Minpunten

Doordat het scherm maar liefst 5,7 inch groot is, laat het toestel zich niet makkelijk bedienen met 1 hand. Mensen met kleine handen, die liever een kleiner toestel willen kunnen kiezen voor de 5,1 inch grootte S6 Edge, of de normale Galaxy S6.