/ Samsung Galaxy S5 Mini

s5 miniDe Samsung Galaxy S5 Mini

De Samsung Galaxy S5 is een feit en dan kun je erop wachten dat Samsung het vlaggenschip ook uitbrengt in een Mini versie. De afgelopen jaren heeft Samsung altijd haar Galaxy toestellen uitgebracht in een Mini versie. Zo bestaat er al de Galaxy S4 Mini en de Galaxy S3 Mini. De Mini versie van het Galaxy S model is een kleiner toestel en een lichter toestel dan het vlaggenschip van Samsung. Doordat het een Mini versie betreft is het toestel stukken goedkoper dan de Galaxy S5. Een Galaxy S5 Mini is een goed alternatief als je de Galaxy S5 te duur vindt. Met een Galaxy S5 mini heb je toch een top toestel in handen. De Mini versie is een compact toestel maar doet niets onder qua prestaties,. Het toestel draait op het Android besturingssysteem Kitkat 4.4!

Samsung Galaxy S5 Mini specificaties

De Galaxy S5 Mini is voorzien van snelle hardware. De specificaties zijn minder indrukwekkend dan zijn grote broer de Galaxy S5, maar zijn zeker niet slecht! De nieuwe mini van Samsung is voorzien van een 8 megapixel camera, 2GB werkgeheugen en het besturingssysteem is de meeste recente versie van Android Kitkat zijn. Tevens is het Mini toestel voorzien van een hartslagmeter, een vingerafdrukscanner en is waterdicht. De Galaxy S5 Mini is ongetwijfeld net zo populair, als alle andere versies van de Samsung Galaxy Mini modellen.

Samsung Galaxy S5 Mini prijs

De Samsung Galaxt S5 Mini heeft een adviesprijs van 479 euro. Hiermee is het toestel 20 euro goedkoper dan de S4 mini tijdens zijn introductie.  Je kunt er echter ook voor kiezen om de Galaxy S5 Mini in combinatie met een telefoonabonnement af te sluiten, dan betaal je aanzienlijk minder voor het toestel. Providers geven je namelijk extra veel korting op het toestel wanneer je een telefoonabonnement afsluit. De Galaxy S5 Mini kopen met een mobiel telefoonabonnement is de voordeligste manier om dit fantastische toestel aan te schaffen.