/ Samsung Galaxy Note Edge

Informatie over de Samsung Galaxy Note Edge

samsung galaxy note edgeDe Samsung Galaxy Note Edge is een speciale variant van de Samsung Galaxy Note 4. de smartphone heeft een revolutionair gebogen schermrand, waardoor er op een baanbrekende manier meldingen ontvangen kunnen worden. Het toestel heeft een 5,6 inch kristalhelder Quad HD + Super AMOLED Display. Het gebogen scherm van de Galaxy Note Edge is de blikvanger van het toestel ondanks dat het scherm iets kleiner is dan de standaard Galaxy Note 4. De Samsung Galaxy Note Edge is slechts in enkele landen verkrijgbaar, waaronder in Nederland. Wil je een revolutionaire smartphone? Kies dan voor de nieuwe Samsung Galaxy Note Edge.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy Note Edge

De Galaxy Note Edge is uitgerust met een 5,6 inch Quad HD + Super AMOLED display. De schermresolutie van het toestel bedraagt 1440 x 2560 pixels en de rechterkant van het beeldscherm is licht gebogen. Hier kun je op een baanbrekende manier meldingen op ontvangen en de smartphone bedienen. Onder de motorkap van de Galaxy Note Edge tref je een 2,7 GHz quad-core processor aan met 3GB werkgeheugen. De interne opslagruimte bij de smartphone is 32 GB en dit is uit te breiden met een microSD-kaart. Aan de voorkant van de smartphone tref je een 3,7 megapixel camera en aan de achterkant een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. De Samsung Galaxy Note Edge draait op Google’s Android 4.4 KitKat met Samsung’s TouchWiz UI.

Pluspunten van de Galaxy Note Edge

Bij de Samsung Galaxy Note Edge draait het net als bij de Galaxy Note 4 allemaal om het beeldscherm. Het beeldscherm van dit toestel is revolutionair en dat is een heel belangrijk pluspunt voor de Galaxy Note Edge. Met zijn 5,6 inch is de Galaxy Note Edge bepaald geen kleine smartphone maar het is wel een prachtig toestel waar je nog jaren mee vooruit kunt. De krachtige processor zorgt ervoor dat je supersnel kunt multitasken en dat je klaar bent voor alles wat er op mobiel gebied nog komen gaat. Wil je een revolutionair toestel dan is de Galaxy Note Edge het toestel waarnaar jij op zoek bent.

Minpunten van de Galaxy Note Edge

Elk pluspunt kent een minpunt en dat geldt in het bijzonder voor de Galaxy Note Edge. Het toestel is inderdaad revolutionair maar hier hangt ook een prijskaartje aan en dat is niet niks. Voor de Samsung Galaxy Note Edge betaal je maar liefst 849 euro als los toestel. Koop je het toestel met abonnement dan zal je maandelijks vastzitten aan een hoge kosten voor je mobiele telefoon abonnement.