/ Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 abonnementen vergelijken

Nadat Samsung een jaar Nederland oversloeg bij de verkooplanden voor het Note toestel, is met de komst van de Galaxy Note 7 Nederland er weer bij. Het toestel is verkrijgbaar vanaf 2 september en is door zijn krachtige hardware en prachtige uiterlijk een zeer populair toestel.

Samsung Galaxy Note 7 goedkoop kopen

De Samsung Galaxy Note7  kreeg bij de introductie een adviesverkoop prijs van 849 euro mee, een hoog bedrag voor veel mensen. Veel consumenten kiezen er dan ook voor om het toestel in combinatie met een abonnement aan te schaffen, waardoor je maandelijks een bedrag betaald voor het toestel en het eenmalige bedrag van het toestel een stuk lager is. In onze vergelijker, vergelijk je prijzen tussen bekende aanbieders en providers!
Specificaties van de phablet

De Galaxy Note 7 beschikt over een scherm met een diagonaal van 5,7 inch, waarmee het 0.2 inch groter is dan de Samsung Galaxy S7 Edge. Het display is net als bij de Edge aan beide kanten gebogen, echter wel een stukje minder. De resolutie van het scherm bedraagt 2560 x 1440 pixels.

De processor bedraagt een Exynos 8890, die door Samsung zelf wordt geproduceerd. Deze chip beschikt over 4 cores die werken op 2.3 GHz én 4 cores die werken op 1.6 GHz. Het werkgeheugen bedraagt 4GB en de interne opslag is standaard 64GB groot.

Het toestel is stof- en waterdicht volgens de IP 68 certificering en beschikt over een irisscanner waarmee het toestel bijvoorbeeld ontgrendelt kan worden. Het toestel is verkrijgbaar n de kleuren Blue Coral, Black Onyx en Silver Titanium.

Pluspunten

De Samsung Galaxy Note 7 is een prachtig toestel die beschikt over krachtige hardware en unieke features. Voor mensen die van grote schermen houden is de Galaxy Note 7 zeker een aanrader!

Minpunten

De Galaxy Note 7 is door zijn hardware relatief duur in aanschaf waardoor het toestel niet voor iedereen bereikbaar is. Veel mensen kiezen ervoor om het toestel dan ook te kopen met aan mobiel abonnement.