/ Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5

Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Note 5. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy Note 5. Prijs los toestel 799 euro.

Informatie over de Samsung Galaxy Note 5

Het nieuwste paradepaardje van Samsung is de Galaxy Note 5. De smartphone is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat het toestel een gigantisch beeldscherm heeft. De Galaxy Note 5 is uitermate krachtig en is voorzien van de allernieuwste software. Het toestel is voorzien van een 5,9 inch groot beeldscherm met een nog betere beeldkwaliteit dan zijn voorganger de Samsung Galaxy Note 4. Het nieuwe paradepaardje heeft een aantrekkelijk design dat strookt met het design van het huidige vlaggenschip. De Samsung Galaxy Note 5 is nog niet officieel onthuld door Samsung, mogelijk wordt de smartphone begin september 2015 onthuld tijdens de IFA 2015 in Berlijn.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy Note 5

Het toestel heeft een 5,9-inch beeldscherm en is hierdoor een stukje groter als zijn voorgangers. De Galaxy Note 5 is ideaal om mee te gamen of om films en video’s te bekijken. De resolutie van het beeldscherm is ook wederom verbeterd. Het beeldscherm is nog steeds een Quad HD, alleen nu heeft het nog meer beeldkwaliteit. Samsung heeft de Galaxy Note 5 voorzien van de allernieuwste hardware en software. Onder de motorkap tref je een krachtige octa core processor aan die in combinatie met 4 GB RAM werkt. Intern zou het toestel mogelijk 32 GB opslaggeheugen krijgen. De cameramodule krijgt een upgrade naar een 16-megapixel camera met optische beeldstabilisatie en voorop komt een 5-megapixel camera.

Pluspunten

Het voornaamste pluspunt aan de Samsung Galaxy S5 is dat het toestel een gigantisch beeldscherm heeft. Het is ideaal om spelletjes te spelen, maar je kunt ook ongestoord video’s en films kijken op het toestel. Daarnaast is de Galaxy Note 5 voorzien van een super krachtige processor en hierdoor kun je heel makkelijk en snel multitasken met de smartphone. Wil je beschikken over een van de beste smartphones van dit moment dan moet je de Galaxy Note 5 kopen.

Minpunten

Elk voordeel heeft zijn nadeel en dat is in dit geval het formaat van het toestel. De grootte van de Galaxy Note 5 zorgt ervoor dat het toestel bijna onhandelbaar is en je het maar moeilijk in je broekzak mee kunt dragen. Daarnaast is de capaciteit van de accu te laag naar onze mening want met zulke krachtige specificaties en kraakhelder display zal je niet de hele dag door kunnen met de Galaxy Note 5.