/ Samsung Galaxy Note 4

Informatie over de Samsung Galaxy Note 4

samsung galaxy note 4De Samsung Galaxy Note 4 is een krachtige smartphone draaiend op Google’s Android. De smartphone heeft een uitmuntend 5,7 inch Quad HD Super AMOLED display. Het hoogwaardige display van de Galaxy Note 4 geeft alle kleuren nauwkeurig weer en in het bied een uitstekende kijkervaring, waarmee beelden echt tot leven komen. Leg met de geavanceerde front-facing camera en de hoofdcamera elk detail vast. Met de 3,7 inch front-facing camera kun je ten alle tijden de mooiste selfies schieten en met de 16 megapixel hoofdcamera leg je elk moment in hoogwaardige kwaliteit vast. Naast de krachtige specificaties van het toestel, heeft de Galaxy Note 4 ook heel veel nieuwe functies, zoals een vingerafdrukscanner en de Ultra Power Saving mode. Met deze mode kun je nog langer plezier beleven van de Samsung Galaxy Note 4 en de nieuwste Stylus S Pen. De phablet van Samsung is het beste van het beste en is een must have als je graag een smartphone wilt kopen met een uitmuntend beeldscherm.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 is uitgerust met een 5,7 inch Quad HD Super AMOLED Display met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels. Het kloppend hart van de smartphone is een krachtige 2,7 Ghz quad-core processor die ondersteund wordt met 3 GB werkgeheugen. Het toestel loopt op het mobiele besturingssysteem Android 4.4 KitKat met Samsung’s eigen skin TouchWiz UI. De front-facing camera heeft een 3,7 megapixel cameralens en aan de achterkant tref je een 26 megapixel cameralens met optische beeldstabilisatie. Met de vernieuwde stylus S Pen kun je heel makkelijk notities maken en leuke teksten plaatsen bij foto’s. De Galaxy Note 4 heeft 32 GB opslagruimte. De interne opslagruimte is uit te breiden met een microSD-kaart. Het toestel is voorzien van enorm veel nieuwe functies waardoor je veel langer met de Note 4 aan de slag kunt. Daarnaast is het toestel veel gebruiksvriendelijker geworden.

Pluspunten van de Galaxy Note 4

Bij de Samsung Galaxy Note 4 draait het allemaal om het beeldscherm. Het grote 5,7 inch beeldscherm heeft een ongelooflijk hoge schermresolutie en de beelden lijken levensecht. Het toestel wordt geleverd met een 3200 mAh batterij en dat moet voldoende zijn om de hele dag ongestoord met de Galaxy Note 4 aan de slag te kunnen. In combinatie met de Ultra Power Saving Mode hoef je nooit meer dat ene belangrijke telefoontje of berichtje te missen. De nieuwe stylus S Pen is enorm geavanceerd, met één druk op de knop open je met de stylus S pen een menu waar door je heel snel kunt multitasken.

Minpunten van de Galaxy Note 4

Ondanks dat het bij de Samsung Galaxy Note 4 allemaal draait om het 5,7 inch beeldscherm is het voor veel mensen niet mogelijk om de smartphone met slechts één hand te bedienen. Veel mensen zullen de smartphone omschrijven als onhandig, maar wil je de beste beeldschermweergave die er op dit moment te krijgen is dan is de Samsung Galaxy Note 4 de juiste smartphone voor jou.