/ Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5 is een midrange toestel dat sinds juli 2015 verkrijgbaar is. Het toestel behoort tot de Galaxy serie van Samsung. Ook de specificaties van het toestel zijn midrange, de hardware van het toestel komt veel overeen met dat van de Galaxy J7. De J5 is nog steeds verkrijgbaar als los toestel of in combinatie met een abonnement.

Samsung Galaxy J5 kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De Galaxy J5 is voorzien van een 5-inch HD super amoled display. Het display heeft 1280 x 720 pixels. De J5 meet 142 x 72 x 7,9 millimeter en weegt 149 gram. Het toestel heeft een behuizing van kunststof en ligt dankzij de afgeronde vormen prettig in de hand. De behuizing kan open worden gemaakt waardoor de batterij eenvoudig kan worden verwisseld. De binnenzijde van het toestel is voorzien van een vlotte 1,2 GHz quadcore processor met 1,5 GB aan werkgeheugen. Tezamen hebben de processor en het werkgeheugen voldoende power om diverse games en apps vloeiend te laten draaien. Aan opslag is er 16GB aanwezig, de opslagruimte is uit te breiden door middel van een micro SD kaartje. Ondersteuning voor dual-sim en 4G is aanwezig. De accu is een 2600 mAh accu, verder is het toestel voorzien van bluetooth 4.1, wifi 802.11 b/g/n en nfc. De achterzijde is voorzien van een 13 megapixel camera met een f/1.9 diafragma. Video’s kunnen worden geschoten in 1090p full HD. De voorzijde is voorzien van een 5 megapixel camera met eigen LED flitser geschikt voor het maken van selfies. Het toestel draait op Android.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy J5 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en goud. Het toestel is als los toestel te koop maar u kunt het toestel ook aanschaffen in combinatie met een telefoonabonnement. Voor een los toestel betaalt u op dit moment zo’n 250 euro. Onder andere providers Ben en T-Mobile bieden de Galaxy J5 aan in combinatie met een abonnement. De prijs voor een abonnement is afhankelijk van de inhoud van het abonnement, de duur en de aanbieding van de provider. Vergelijk verschillende abonnementen met elkaar zodat u het meest voordelige abonnement kunt afsluiten.