/ Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3

De Samsung Galaxy J3 is een betaalbaar instapmodel dat in 2016 door Samsung is uitgebracht. Het toestel heeft een plastic behuizing maar ziet er stijlvol uit. Het toestel heeft veel mogelijkheden en is voorzien van prima hardware. Meer over alle specificaties van dit toestel leest u hieronder.

Samsung Galaxy J3 abonnementen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Specificaties

De Samsung Galaxy J3 heeft afmetingen van 142,3 x 71 x 7,9 millimeter en weegt 138 gram. Het toestel is voorzien van een behuizing van kunststof. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren wit, goud en zwart. Het witte en goudkleurige exemplaar zijn voorzien van een tweekleurige voorzijde. Het zwarte toestel is volledig zwart aan de voorzijde. Het toestel voelt stevig aan. Het display is een 5 inch Amoled display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Het toestel draait op een snelle 1,2GHz quadcore-processor en 1,5 GB aan werkgeheugen. Het opslaggeheugen bedraagt 8GB dat uitbreidbaar is door middel van een micro SD kaart. De accucapaciteit betreft 2600 mAh waarmee de gemiddelde gebruiker toch zeker het einde van de dag moet halen. Met de Galaxy J3 heeft u toegang tot 4G. De smartphone komt uit de doos met Android 5.1.1 Lollipop maar komt waarschijnlijk met een update wanneer u het toestel nu aanschaft. De achterzijde van de J3 is voorzien van een 8 megapixel camera waarmee scherpe foto’s en video’s in full-hd kunnen worden geschoten. Aan de voorzijde zit een 5 megapixel camera voor het schieten van selfies.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy J3 is beschikbaar sinds maart 2016 en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud. De adviesprijs voor dit toestel was 189 euro. Het toestel is los verkrijgbaar bij verschillende online winkels. U kunt er voor kiezen om het toestel los aan te schaffen en daar zelf een sim only abonnement bij af te sluiten. Er zijn ook tal van providers die de Galaxy J3 aanbieden in combinatie met een abonnement. De abonnementsprijs hangt af van de duur en de inhoud van het abonnement., Providers bieden vaak leuke aanbiedingen om de concurrentie met elkaar aan te gaan. Vergelijk de abonnementen van verschillende providers met elkaar om tot het meest voordelige abonnement te komen.