/ Samsung Galaxy J1

Samsung Galaxy J1

samsung j1Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy J1. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Galaxy J1. Prijs los toestel nog niet bekend.

Informatie over de Galaxy J1

De Samsung Galaxy J1 wordt in maart 2015 verwacht.

Samsung heeft zonder al te veel ruchtbaarheid de Galaxy J1 in Maleisië aangekondigd. De smartphone is duidelijk een instapmodel. De Samsung Galaxy J1 is een goedkope Android smartphone met bijpassende specificaties. Het toestel valt in de J-reeks van het Zuid-Koreaanse merk. In deze serie wil Samsung diverse goedkope smartphones uitbrengen, die kwalitatief goed zijn. De Samsung Galaxy J1 is een compacte smartphone met een beeldschermformaat van 4,3 inch. De rest van de specificaties sluiten aan bij een smartphone in het low-budget segment.

Samsung Galaxy J1 met abonnement kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Prijs eenmalig:
Prijs per maand:
afm_banner

Belangrijkste specificaties Galaxy J1

De Samsung Galaxy J1 is een compacte smartphone. Het toestel is voorzien van een 4,3 inch TFT-display, welke een schermresolutie heeft van 800 bij 480 pixels. De smartphone komt in Nederland met een quad-core processor die geklokt is op 1,2 GHz en het toestel heeft 512 MB werkgeheugen en het toestel zal intern een opslagcapaciteit hebben van 4 GB. De interne opslagcapaciteit is uit te breiden met een microSD-kaart tot 128 GB. Achterop de smartphone is een 5 megapixel camera geplaatst en voorop tref je een 2 megapixel camera. Vanaf de fabriek is de Samsung Galaxy J1 uitgerust met Android 4.4.4 KitKat, er zal voor de Galaxy J1 geen upgrade komen naar Android 5.0 Lollipop. De Samsung Galaxy J1 is een compact toestel. De smartphone meet 129 bij 68.2 bij 8.9 millimeter en het weegt 122 gram.

Pluspunten Galaxy J1

De Galaxy J-reeks is een betaalbare smartphone serie van Samsung. Het toestel is enorm betaalbaar en is toch voorzien van goede specificaties. De prijs/kwaliteit verhouding van de Samsung Galaxy J1 is uitermate goed. De prijs van de smartphone is het grootste pluspunt en voor de prijs die je betaalt voor de smartphone kun je natuurlijk geen krachtige smartphone verwachten.

Minpunten Galaxy J1

De Samsung Galaxy J1 is een low-budget toestel en daarom kun je er niet al te veel van verwachten. Het beeldscherm is niet zo helder als bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A3. Wil je liever een betere smartphone dan kun je ook kiezen voor de Samsung Galaxy A-serie, zoals de Galaxy A3.