/ Samsung Galaxy Grand 3

Samsung Galaxy Grand 3

Samsung Galaxy Grand 3Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy Grand 3. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy Grand 3. Prijs los toestel nog niet bekend. Toestel wordt in maart 2015 verwacht in Nederland.

Informatie over de Samsung Galaxy Grand 3

De Galaxy Grand 3 is nog niet officieel door Samsung aangekondigd. De onderstaande informatie is samengesteld aan de hand van geruchten. In de aanloop naar de mogelijke release van de Samsung Galaxy Grand 3 kunnen er nog veranderingen optreden in de specificaties.

Samsung kondigt binnenkort de Galaxy Grand 3 aan, dit is de opvolger van de Galaxy Grand 2. Het betreft een mid-range Aandroid smartphone met een schermdiagonaal van 5,3 inch. De verkoopprijs van de Samsung Galaxy Grand 3 is relatief laag maar toch heeft de smartphone krachtige specificaties en een groot beeldscherm. Het toestel beschikt over een 13 megapixel camera en het toestel biedt ondersteuning voor supersnel mobiel internet, namelijk 4G. Wat de Galaxy Grand 3 aantrekkelijk maakt is de uitermate goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy Grand 3

De Samsung Galaxy Grand 3 is uitgerust met een 5,3 IPS LCD-display met een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel wordt aangedreven door een 1,2 GHz quad-core processor in combinatie met 1,5 GB werkgeheugen. De smartphone is uitgerust met 16 GB intern opslaggeheugen en dit is uit te breiden met een microSD-kaart. Aan de achterkant heeft het toestel een 13 megapixel camera en aan de voorkant tref je een 5 megapixel camera. Het toestel heeft de volgende afmeting 146 x 74.8 x 8 millimeter en weegt 140 gram. Het besturingssysteem waarop het toestel draait is Android 4.4.4 KitKat met Samsung’s TouchWiz UI.

Pluspunten

de prijs/kwaliteitsverhouding van de Samsung Galaxy Grand 3 is uitermate goed. Het toestel heeft krachtige specificaties en een groot beeldscherm en dat voor een relatief lage prijs. De Samsung Galaxy Grand 3 is een mid-range Android smartphone en voldoet aan de gestelde eisen die we hedendaags hebben bij een smartphone.

Minpunten

Het beeldscherm mag dan wel 5,3 inch groot zijn, de schermresolutie stelt enigszins teleur met maar 1280 bij 720 pixels. Maar als we dan wederom kijken naar de prijs/kwaliteisverhouding kunnen we niets anders dan zeggen dat de Samsung Galaxy Grand 3 een top toestel is voor de prijs die je ervoor dient te betalen.