/ Samsung Galaxy E7

Samsung Galaxy E7

galaxy e7Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy E7. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy E7. Prijs los toestel nog niet bekend. Toestel wordt in maart 2015 verwacht in Nederland.

Informatie over de Samsung Galaxy E7

Samsung heeft de Samsung Galaxy E7 officieel gepresenteerd. Het is een betaalbare Android smartphone die valt in het middensegment. De Galaxy E7 heeft een 5,5 inch Super AMOLED display met een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. Met deze schermresolutie ben je verzekerd van een heldere weergave. Ben je een echte selfie fan dan is de Galaxy E7 de ideale smartphone want het heeft voorop een 5 megapixel camera met speciaal ontwikkelde features voor de mooiste selfies. De Galaxy E7 is een nieuwe smartphone in de onlangs gelanceerde Galaxy E/serie. Het toestel heeft krachtige specificaties maar is toch betaalbaar. Is de Galaxy E7 voor jou te groot? geen probleem Samsung heeft ook de Galaxy E5 gelanceerd met een 5 inch beeldscherm.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy E7

De Samsung Galaxy E7 is een geweldig toestel in de middensegment. Het 5,5 inch Super AMOLED display met schermresolutie van 1280 bij 720 pixels zorgt ervoor dat alles super helder word weergegeven. De smartphone heeft een krachtige Qualcomm Snapdragon 410 1,2 GHz quad-core processor en 2 GB werkgeheugen. De Galaxy E7 is uitgerust met 16 GB interne opslagcapaciteit, deze is uitbreidbaar met een microSD-kaart tot 64 GB. De batterij heeft een capaciteit van 3000mAh en is niet verwijderbaar. De afmetingen van het toestel zijn 151,3 x 77,2 x 7,3 millimeter. De smartphone is ongelooflijk slank met maar 7,3 millimeter dikte. Vanaf de fabriek draait de Samsung Galaxy E7 op Android 4.4 KitKat en in de toekomst wordt Android 5.0 Lollipop beschikbaar voor de Galaxy E7.

Pluspunten van de Samsung Galaxy E7

De Samsung Galaxy E7 is een smartphone die vooral gericht is op jongeren. Het is een betaalbare Android smartphone met een uitstekende 5 megapixel selfie camera. Het 5,5 inch beeldscherm is enorm helder en heeft een uitstekende weergave. De Galaxy E7 biedt ten opzichte van andere smartphones in het middensegment heel veel meer.

Minpunten van de Samsung Galaxy E7

Ondanks dat de Galaxy E7 vooral bedoeld is voor jongeren is het maar de vraag of de smartphone ook populair gaat worden. Jongeren willen meestal het nieuwste van het nieuwste en dan kiezen ze eerder voor de Samsung Galaxy S6 dan voor de Galaxy E7.