/ Samsung Galaxy E5

Samsung Galaxy E5

samsung e5Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy E5. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy E5. Prijs los toestel nog niet bekend. Toestel wordt in maart 2015 verwacht in Nederland.

Informatie over de Samsung Galaxy E5

Samsung heeft wederom een nieuwe smartphone lijn gelanceerd, namelijk de Galaxy E-serie. De eerste smartphone in deze nieuwe Galaxy serie is de Samsung Galaxy E5. De smartphone heeft een prachtig design, die gelijkwaardig is met de onlangs gelanceerde Samsung Galaxy A-serie. De Samsung Galaxy E5 is een uitstekende selfie smartphone met een 5 megapixel front-facing camera. De front-facing camera is uitgerust met extra features, zoals Wide Selfie en Beauty Face. Het draait bij de Galaxy E5 niet alleen om het maken van geweldige selfies. Het toestel is voorzien van krachtige hardware en het is voorzien van nieuwe features die onlangs door Samsung zijn ontwikkeld. De Samsung Galaxy E-serie bestaat uit smartphones met middenklasse specificaties waardoor het prijskaartje lager uitvalt dan de onlangs gepresenteerde Galaxy A-serie. De Samsung Galaxy E5 heeft een 5 inch Super AMOLED Display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Heb je liever een groter display, kies dan voor de Samsung Galaxy E7.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy E5

De Galaxy E5 is een geweldige smartphone met een 5 inch Super AMOLED display met een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de motorkap tref je een 1,2 GHz quad-core processor in samenwerking met 1,5 GB RAM. Het toestel heeft een interne opslagruimte van 16 GB, dit is uit te breiden met een microSD-kaart tot 64 GB. Het toestel is aan de achterkant uitgerust met een 8 megapixel camera en aan de voorkant is een selfie camera te vinden met een lens van 5 megapixel. Volgens Samsung is het een uitstekende selfie camera want het bedrijf heeft de camera voorzien van extra features zoals Wide Selfie en Beauty Face. De Galaxy E5 heeft een afmeting van
141,6 x 70,2 x 7,3 millimeter. De capaciteit van de batterij bedraagt 2400mAh, de batterij is niet verwijderbaar. Het mobiele besturingssysteem dat op de Galaxy E5 is geïnstalleerd is Android 4.4 KitKat.

Pluspunten van de Samsung Galaxy E5

De Samsung Galaxy E5 is een smartphone met een prachtig vlot design. De specificaties zijn voor een middenklasser uitstekend te noemen. Het grootste pluspunt is de 5 megapixel front-facing camera. Volgens Samsung is dit de ultieme selfie camera. De Samsung Galaxy E5 is een stuk goedkoper geprijsd dan de onlangs gelanceerde Samsung Galaxy A-serie. De verkoopadviesprijs is hierdoor zeer zeker een pluspunt.

Minpunten van de Samsung Galaxy E5

Het ene naar het andere toestel van Samsung komt op de markt, we zien door de bomen bijna het bos niet meer met alle Galaxy-series. Samsung wil een zo’n breed mogelijk publiek bereiken en door smartphones in elke klasse uit te brengen lukt ze dit ook. De Galaxy E5 is een echte middenklasser maar voor een paar euro’s meer kun je ook al de Samsung Galaxy A3 kopen.