/ Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7

galaxy a7Ontdek hier alles over de Samsung Galaxy A7. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Samsung Galaxy A7. Prijs los toestel 509,00 euro.

Informatie over de Samsung Galaxy A7

De Samsung Galaxy A7 is officieel gepresenteerd door Samsung tijdens een evenement in Maleisië. De smartphone is een nieuw toestel in de Galaxy A-serie van Samsung.

De Galaxy A-serie van Samsung wordt enorm goed ontvangen, zo ook de Galaxy A7. Het is een krachtige Android smartphone met een groot 5,5 inch Super AMOLED beeldscherm met Full HD resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De Samsung Galaxy A7 heeft net als de Samsung Galaxy A3 en A5 een stijlvol metalen design. Het is één van de slankste smartphones door Samsung gemaakt, met een dikte van slechts 6,3 millimeter. De nadruk bij de Galaxy A7 ligt duidelijk op het design maar toch is Samsung in staat geweest om de Galaxy A7 te voorzien van krachtige hardware, zoals een octa-core processor en een 13 megapixel camera. Heb je liever een compactere smartphone, dan kun je ook de Galaxy A3 of Galaxy A5 kopen.

Belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy A7

De Samsung Galaxy A7 is het top toestel in de Galaxy A-serie. Het toestel heeft een 5,5 inch Super AMOLED display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap tref je een krachtige octa-core processor aan in combinatie met 2 GB RAM. De interne opslagcapaciteit van de Samsung Galaxy A7 is 16 GB, uitbreidbaar met microSD-kaart tot maximaal 64 GB. Aan de achterkant van het toestel is een 13 megapixel camera geplaatst en aan de voorkant tref je een 5 megapixel camera aan. Het toestel is ongelooflijk slank met maar 6,3 millimeter dikte. Het toestel heeft een niet verwijderbare batterij met een capaciteit van 2.600 mAh. Het mobiele besturingssysteem van de Galaxy A7 is Android 4.4 KitKat met Samsung’s TouchWiz UI. Samsung biedt op een later tijdstip een upgrade aan naar Android 5.0 Lollipop voor de Galaxy A7.

Pluspunten van de Samsung Galaxy A7

Tegenwoordig zijn er enorm veel goede smartphones te koop. Maar de Samsung Galaxy A7 is net weer een tikkeltje beter dan de smartphones die behoren tot het middensegment. Het toestel heeft krachtige specificaties en een prachtig 5,5 inch Super AMOLED beeldscherm. De Samsung Galaxy A7 valt in het high-end segment maar het toestel is aanzienlijk goedkoper geprijsd dan alle andere smartphones die in dit segment vallen. De verkoopadviesprijs van de Galaxy A7 is 509 euro. Dat is voor een phablet met deze specificaties goedkoop te noemen.

Minpunten van de Samsung Galaxy A7

Er zijn al zo ontzettend veel Samsung smartphones verkrijgbaar, dat de Galaxy A7 misschien niet eens populair gaat worden ondanks de uitstekende specificaties van het toestel. De Samsung Galaxy A7 zal het aankomende vlaggenschip van Samsung niet in de wind staan, de Galaxy A7 is qua specificaties vergelijkbaar met de Gaalxy S5.