/ OnePlus 2

oneplus2OnePlus 2

Lees hier alles over de OnePlus 2. Hier vind je informatie, specificaties, foto’s, reviews en discussieer je mee over dit Chinese toestel! Vind uit hoe je een invite voor dit toestel bemachtigt, zodat je het toestel aan kan schaffen!

Informatie over de OnePlus Two

De OnePlus 2 wordt geproduceerd door de Chinese smartphone fabrikant OnePlus en volgt de OnePlus One op. Het toestel is op 28 juli 2015 aangekondigd door de fabrikant en is vanaf begin augustus 2015 leverbaar. Net als bij de introductie van het eerste vlaggenschip van OnePlus is ook de 2 alleen op invite verkrijgbaar. Een invite kan je bemachtigen door je in te schrijven op de website, of door een invite te krijgen van iemand die de Two reeds heeft aangeschaft.

Het toestel heeft ten opzichte van zijn voorganger verbeterde hardware, waardoor het de meest recente apps en games soepel kan draaien. Het toestel heeft aan de voorkant een vingerafdrukscanner, waardoor het toestel met een vingerafdruk ontgrendeld kan worden. Het toestel kan met twee simkaarten (dual sim) werken en ondersteuning het 4G netwerk in Nederland.

Specificaties van het toestel

Het toestel beschikt over een Snapdragon 810 processor die werkt op 1,8Ghz. Het scherm van 5,5 inch is onveranderd en heeft wederom een 1080p Full HD resolutie. Aan de achterkant beschikt het toestel over een 13 megapixels camera en aan de voorkant is een camera met 5 megapixels beschikbaar. De hardware wordt gevoed door een accu van 3300 mAh.

Het toestel is in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar; één variant heet 3GB werkgeheugen en 16GB interne opslagruimte en kost 339 euro. De duurdere variant gaat weg voor 399 euro en heeft 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Beide uitvoeringen hebben geen ondersteuning voor microSD kaartjes, dus de opslagruimte kan niet worden vergroot.

Pluspunten

De Oneplus 2 is zeker gezien zijn aanschafprijs een goed toestel en kan zich meten met high-end toestellen van concurrerende bedrijven als Samsung of HTC. Het toestel heeft ondersteuning voor dual-sim en ondersteund tevens het 4G data netwerk in Nederland.

Minpunten

Het toestel is op dit moment alleen verkrijgbaar middels een invite. Het interne opslaggeheugen is niet uit te breiden met een microSD kaartje, waardoor het goedkoopste toestel relatief snel vol zal zitten.