/ OnePlus One

oneplus oneOnePlus One

Hier lees je informatie over de OnePlus One smartphone. Hier vind je al het nieuws, informatie en reviews over deze telefoon. Vergelijk prijzen voor abonnementen in combinatie met een OnePlus One tussen alle bekende telecom aanbieders!

Informatie over het toestel

De OnePlus One wordt geproduceerd door het Chinese bedrijf OnePlus. Het toestel en de fabrikant zijn in Nederland nog relatief onbekend, maar mede door de goede prijs – kwaliteit verhouding wordt het toestel steeds bekender en populairder. De One werd in april 2014 op de markt gebracht. In eerste instantie kon het toestel alleen aanschaft worden, als je hiervoor uitgeloot was. Na een periode toen er meer toestellen beschikbaar werden, werd het voor iedereen mogelijk om het toestel te bestellen.

In Nederland is het toestel op dit moment nog niet verkrijgbaar in combinatie met een abonnement of bij de bekende telefoonaanbieders. Het toestel dient besteld te worden via de officiele website van de fabrikant. Doordat het toestel steeds populairder wordt en het bedrijf ook bezig is met het ontwikkelen van een opvolger, de OnePlus Two, verwachten we dat in de toekomst het toestel in Nederland wel in combinatie met een abonnement te bestellen zal zijn.

Belangrijke specificaties van de OnePlus One

De OnePlus One beschikt over een 5,5 inch groot beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Berekeningen worden gedaan door een Snapdragon 801 Quad-Core processor dit werkt op 2,5GHz. In combinatie met 3GB werkgeheugen en 16 of 64GB intern opslaggeheugen is de telefoon een serieuze concurrent voor high-end toestellen van concurrerende telefoon fabrikanten. Aan de achterkant is een camera met 13 megapixels beschikbaar en voor het maken van selfies is een cameramodule met 5 megapixels aan de voorkant geïnstalleerd. De hardware wordt gevoed door accu met een capaciteit van 3100 mAh.

De prijs die je voor de telefoon betaald is laag als je deze vergelijkt met high-end toestellen van concurrenten, zeker gezien de specificaties van de smartphone. De behuizing van het toestel zit goed in elkaar en de accuduur is door de capaciteit van de accu zeer goed.

Pluspunten van de OnePlus One

De OnePlus One heeft een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding, voor de prijs die betaald krijg je een zeer goede telefoon qua specificaties. De accuduur is lang en de software die op de smartphone geïnstalleerd is snel en uitgebreid.

Minpunten van de OnePlus One

De telefoon is op dit moment alleen via de site van de fabrikant te bestellen en is nog niet verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Het toestel heeft geen volledige 4G ondersteuning waardoor je niet overal van een snelle verbinding kan profiteren.