/ OnePlus

OnePlus telefoons

OnePlus 2
OnePlus X
OnePlus One

oneplusAlgemene informatie OnePlus

OnePlus is een Chinese smartphone fabrikant en is opgericht in 2013. Het hoofdkantoor van OnePlus is gevestigd in Shenzhen, de provincie Guangdong, China. Volgens verschillende documenten van de Chinese overheid is de enige institutionele aandeelhouder van OnePlus Oppo, hoewel er word ontkend dat OnePlus een volledige dochteronderneming is van Oppo. Het belangrijkste doel dat OnePlus voor ogen heeft is om high-end smartphones te ontwikkelen en deze tegen zeer scherpe prijzen te verkopen aan consumenten. De kwaliteit van de smartphones moet van ongekend niveau zijn en toch ontzettend betaalbaar zijn. Alles draait om de gebruikerservaring bij de OnePlus. In eerste instantie konden geïnteresseerden in een OnePlus smartphone alleen uitgeloot worden of uitgenodigd worden, maar tegenwoordig kan iedereen een OnePlus smartphone kopen. De OnePlus smartphones zijn uitermate krachtig en zijn te koop voor een extreem laag bedrag. Een smartphone van OnePlus doet absoluut niet onder voor een smartphone van andere welbekende fabrikanten.

Smartphones en abonnementen

In april 2014 lanceerde het bedrijf haar eerste smartphone namelijk de OnePlus One. De smartphone was razend populair ondanks dat het alleen verkrijgbaar was op de officiële website van OnePlus en je hiervoor uitgeloot moest worden of uitgenodigd moest worden door een van de gelukkigen die het toestel kon bemachtigen. De OnePlus one is nog niet verkrijgbaar met een mobiel telefoon abonnement. Het toestel is enkel te koop op de officiële website van de fabrikant. Wanneer het toestel ook verkrijgbaar gaat worden met mobiel telefoon abonnement is niet bekend. Op dit moment is het toestel voor een betaalbare prijs te koop op de officiële website. De OnePlus One is op dit moment de enige smartphone van het bedrijf maar ze zijn druk bezig met de ontwikkeling van de OnePlus Two en OnePlus One Lite.

Besturingssysteem

De OnePlus smartphones worden aangedreven door Android maar in combinatie met Cyanogenmod. Hierdoor kun je functies naar eigen vrijheid vormen. Opties zoals Quiet Hours, Quick Settings en heel veel andere features zijn met dit gecombineerde mobiele besturingssysteem helemaal naar eigen smaak in te richten. Je kunt de OnePlus smartphone op verschillende manieren bedienen en je zal merken dat het een hele nieuwe gebruikerservaring zal zijn.