/ Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco bestellen | Smartphoneclub

De Nokia 8 Sirocco is een speciale versie van de Nokia 8 die in 2017 was te kopen. De Sirocco heeft een meer modern design, meer werkgeheugen , meer opslagcapaciteit en een glazen behuizing. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere verbeteringen en extra’s. Het toestel zal door HMD Global worden uitgebracht in mei dit jaar. De prijs van het toestel is 749 euro. Wanneer u het toestel kunt bestellen voor de Benelux is, is nog niet bekend. Wanneer dit bekend is zal het toestel waarschijnlijk te bestellen zijn in een pre-order bij diverse providers.

Het toestel zal als los toestel te kopen zijn maar u kunt deze ook aanschaffen in combinatie met een abonnement. U betaalt dan een kleine- of geen prijs voor het toestel in vergelijking met het kopen van een los toestel, deze kosten zijn maandelijks verwerkt in de abonnementskosten. Heel goedkoop dus. De Nokia Sirocco 8 zal als een- of tweejarig abonnement kunnen worden aangeschaft. Wanneer u ervoor kiest om los toestel te kopen, dan kunt u daar uw huidig abonnement bij gebruiken of een nieuw sim only abonnement bij kopen. De maandelijkse kosten hiervan zijn in vergelijking goedkoop, u bent alleen bij het kopen van een los toestel een hoge prijs kwijt. Daarom raden we u aan om een abonnement te nemen in plaats van een los toestel. Voor meer informatie over de Nokia 8 Sirocco kunt u terecht op Smartphoneclub.com. Ook wanneer het toestel te bestellen is kunt u bij ons terecht voor alle aanbiedingen van de verschillende providers voor een goedkoop toestel in cominatie met een abonnement. De beste prijs voor een Nokia 8 Sirocco vindt u goedkoop op smartphoneclub voor de beste aanbieding.

Specificaties

De Nokia Sirocco 8 is voorzien van een 5,5 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het display neemt een groot gedeelte van de voorzijde in en ligt lekker in de hand. Het toestel beschikt over een Snapdragon 835 chip met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslaggeheugen. De batterij betreft een 3260 mAh accu. Het toestel kan snel opladen dankzij ondersteuning van Quick Charge 4.0 en de aanwezige usb-c-poort. Ook is er draadloos opladen aanwezig. De camera beschikt over 2 lenzen van 12 megapixel en maakt dankzij de Pro Camera modus erg mooie foto’s. Het toestel draait op Android 8.1, de nieuwste versie van Androids besturingssysteem. Het toestel voelt enorm snel aan door de hardware in combinatie met de software.