/ Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus met abonnement | Smartphoneclub

De Nokia 7 Plus is de internationale variant van de Nokia 7. De Nokia 7 werd eerder al door de fabrikant in China gepresenteerd. Dit toestel komt niet naar Europa. De Nokia 7 Plus is een meer uitgebreide versie van dit toestel dat wel in Europa wordt uitgebracht. Het toestel is samen met een aantal andere smartphones van Nokia tijdens het Mobile World Congress 2018 door de fabrikant gepresenteerd. Het toestel is op dit moment al bij verschillende providers te bestellen in combinatie met een goedkoop abonnement met een scherpe prijs. Het zal niet meer lang duren voor deze ook daadwerkelijk mogelijk wordt te bestellen met natuurlijk een goede aanbieding. De aanbieder kan voor het toestel een kleine prijs vragen wanneer iemand het wil kopen maar bij sommige abonnementen is het toestel goedkoop of zelfs gratis. De maandelijkse prijs is afhankelijk van de aanbieder en de inhoud van het abonnement. Bent u van plan om een abonnement te bestellen, vergelijk dan het aanbod van verschillende providers met elkaar voor de beste aanbieding. Dit kan in een gemakkelijk overzicht op smartphoneclub.com waar u altijd de beste aanbieding krijgt en gemakkelijk het toestel kunt kopen. U kunt het toestel ook goedkoop los kopen. De prijs van het toestel is 399 euro. Indien u een los toestel aanschaft kunt u daarbij een sim only abonnement afsluiten bij een provider naar keuze. Maar als u een los toestel wilt kopen, betaalt u wel een hogere prijs in vergelijking met een goedkoop abonnement met toestel. Bij een los toestel betaalt u namelijk het toestel gelijk af in in plaats van dat u iedere maand een bepaalde prijs betaald.

Specificaties

De Nokia 7 Plus is voorzien van een herkenbaar Nokia design en een 6 inch-display welke over een 2:1 verhouding beschikt. Het display heeft een Full HD resolutie van 2160 x 1080 pixels. Het toestel draait op een Snapdragon 660-chipset met 4 GB aan werkgeheugen. De opslagruimte bedraagt 64GB en is uitbreidbaar. De batterij betreft een 3800 mAh batterij.
Aan de achterzijde van het toestel bevindt zich een dubbele pro camera. De camera heeft 12- en 13-megapixelsensoren met Zeiss lezen. De smartphone kan hierdoor beelden twee keer dichterbij halen zonder dat het beeld kwaliteit verliest. Aan de voorzijde bevindt zich een 16-megapixelscamera. Ook bevindt zich aan de achterzijde en vingerafdrukscanner. Er is een USB Type-C poort aanwezig en er is ondersteuning voor Quick Charge. Het toestel krijgt de nieuwste versie van Android 8.0 (Oreo) mee.