/ Nokia 6

Abonnement met de Nokia 6 | Smartphoneclub

De nieuwe Nokia 6 (2018) volgt de Nokia 6 op. Het toestel lijkt qua vormgeving sprekend op het oudere model. Het toestel valt ook als los toestel te kopen. De prijs voor het toestel van verschillende aanbieders variëren van € 279,00 tot € 299,00. Een nieuwe Nokia 6 in combinatie met een abonnement is bij verschillende providers al te bestellen voor een prijs van € 16,00 afhankelijk van de duur van het abonnement, het aantal belminuten en internet. Bij smartphoneclub vindt u een overzicht van verschillende abonnementen van verschillende providers met de beste aanbieding. U kunt deze met elkaar vergelijken zodat u een goedkoop abonnement met de beste prijs kunt bestellen dat aan uw wensen voldoet. Bij het kopen van een los toestel dient u nog een sim only abonnement aan te bestellen waarvan de maandelijkse kosten in veel gevallen in vergelijking goedkoop is dan bij een abonnement inclusief een Nokia 6. Voor het kopen van een nieuwe Nokia 6 voor de beste prijs, abonnement, los toestel en aanbieding bent u op smartphoneclub.com aan het juiste adres.

Specificaties

Als los toestel is de Nokia 6 voorzien van een 5,5-inch display dat bijna de gehele voorkant van het toestel bedekt. De voor- en achterzijde zijn voorzien van kopergekleurde accenten en het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Het display is een LCD display met Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels en Corning Gorilla Glass. Het toestel wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 630 octa-core processor met een kloksnelheid van 2,2 GHz. Het werkgeheugen bedraagt 4GB en het opslaggeheugen bedraagt 32GB maar is uit te breiden tot 128 GB. De achterzijde van het toestel is voorzien van een 16 megapixelcamera. De voorzijde is voorzien van een 8-megapixel frontcamera waarmee u uitstekende selfies schiet. De lenzen zijn van Carl Zeiss en dankzij dual-sight kunnen zowel de voorste als de achterste camera tegelijkertijd worden gebruikt. De accu betreft een 3000 mAh batterij. Ook is er een vingerafdrukscanner op het toestel aanwezig en beschikt deze over een NFC-chip. De Nokia 6 2019 draait op Android 8.0 Oreo. Het toestel maakt onderdeel uit van het Android One programma van google en kan hierdoor rekenen op jarenlange updates. De Nokia 6 heeft geen IP-certificering en is hierdoor niet waterdicht.

De Nokia 6 is te bestellen vanaf 13 april maar nu al in de voorverkoop te bestellen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Uiteraard is het gemakkelijk om het toestel online te bestellen op onze website voor de beste prijs en aanbieding. Wij raden u aan om het toestel in combinatie met een abonnement te kopen.