/ Nokia Lumia 735

Nokia Lumia 735

nokia lumia 735Ontdek hier alles over de Nokia Lumia 735. Lees al het nieuws, reviews en discussieer mee. Vergelijk alle prijzen van de verschillende aanbieders van de Nokia Lumia 735. Prijs los toestel 248,00 euro.

Informatie over de Nokia Lumia 735

De Nokia Lumia 735 is speciaal ontworpen voor selfies en beeldbellen. Het toestel heeft een goede 5 megapixel front facing camera en een groothoeklens. Door het grote bereik van de lens en de hoge resolutie is een perfecte foto maken met de Nokia Lumia 735 voor iedereen een eitje. De hoofdcamera van de Nokia Lumia 735 heeft een Carl Zeiss lens met 6.7 megapixelsensor en automatische focus. De Nokia Lumia 735 is de ideale smartphone voor iedereen die graag mooie foto’s wil maken in een professionele zetting. De smartphone draait op het mobiele besturingssysteem van Microsoft namelijk Windows 8.1 met de exclusieve Live Tiles functie. Het toestel heeft een 4,7 inch beeldscherm waardoor het toestel lekker in hand ligt. Het beeldscherm heeft een HD-resolutie van 720 bij 1280 pixels waardoor de pixeldichtheid uitkomt op 316 pixels per inch. Voor de prijs die je betaalt voor het toestel krijg je een geweldige smartphone. De Nokia Lumia 735 is beschikbaar in het zwart en wit.

Belangrijke specificaties van de Nokia Lumia 735

Het toestel dat door Microsoft is ontwikkeld en geproduceerd komt onder de naam Nokia op de markt met een 4,7 inch beeldscherm met een goede HD-resolutie. De smartphone heeft een krachtige processor, namelijk een een Snapdragon 400 1.2 GHz Quad-core processor met 1 GB werkgeheugen. Intern heeft het toestel een opslagcapaciteit van 8 GB maar dit is uit te breiden met een microSD-kaart tot 128 GB. Het voordeel van de Nokia Lumia 735 is dat het een compact toestel is en daarmee onderscheid het toestel zich duidelijk op de markt. Het mobiele besturingssysteem Windows 8.1 is enorm gebruiksvriendelijk en wordt als prettig ervaren.

Pluspunten van de Nokia Lumia 735

Het compacte design van de Nokia Lumia 735 is een pluspunt want het toestel is nog steeds goed met één hand te bedienen. Het toestel is vooral gemaakt met het oog op kwaliteit foto’s en videobellen. De haarscherpe Carl Zeiss lens maakt prachtige foto’s waardoor iedereen professionele foto’s kan maken. Het gebruiksvriendelijk besturingssysteem is een echt pluspunt want iedereen kan met de Nokia Lumia 735 over weg.

Minpunten van de Nokia Lumia 735

Het enige minpunt of beter gezegd verbeterpunt is dat Windows nog heel weinig apps beschikbaar heeft. Het aantal applicaties dat je kunt downloaden is aanzienlijk minder dan bij Android of iOS.