/ Nieuws / Zakelijke telefoons

Zakelijke telefoons

Alicia van den Velden on 14 december 2018 - 09:53 in Nieuws

Wanneer er telefoons worden gekocht voor een bedrijf is het natuurlijk belangrijk dat de telefoons beschikken over dezelfde software. Dan heeft u de keuze uit de software van Apple, de iOS Software, of de algemene software, Android. Ook is het belangrijk dat de telefoon aan verschillende eisen voldoet, bijvoorbeeld batterijduur, besturingssystemen, gezamenlijke Cloud waar alle bestanden in staan opgeslagen en dus ook een gezamenlijke agenda. Wij hebben voor u uitgezocht welke telefoons de beste zijn op het zakelijke gebied.

Software

De softwarekeuze is natuurlijk afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Beide software hebben hun eigen specialiteiten. Bij de iOS Software kunt u alleen kiezen voor Apple toestellen. Deze toestellen zijn echter wel zeer gemakkelijk in verbinding met elkaar en ook zeer betrouwbaar. De beveiliging van de Apple toestellen is zeer goed. Daarentegen is de diversiteit van Android een erg sterk punt. Alle telefoons behalve de Apple telefoons zijn verbonden met deze software. Ook biedt het veel variatie op zakelijk gebied. Bij uw keuze moet u de beide software goed tegen elkaar afwegen om te zorgen dat u voor u zelf de goede keuze maakt.

Updates

De software van de beide besturingssystemen wordt regelmatig geüpdatet. Echter is dit niet altijd het geval bij Android telefoons.  Dit gebeurd om de beveiliging van de telefoongegevens te verbeteren of om andere fouten in het systeem op te lossen. Ook wordt er eens in een bepaalde tijd een gehele nieuwe software ontwikkeld met allerlei nieuwe features bijgevoegd.  Ook bij deze update wordt de beveiliging opnieuw verbeterd.

Garantie

Wanneer u een bedrijfstelefoon heeft is het belangrijk dat u ten aller tijde bereikbaar bent. Daarom is het belangrijk dat u met een telefoon ook een goede garantietijd hebt. Indien nodig zelfs met een leentelefoon wanneer uw telefoon gerepareerd wordt. Sluit ook een verzekering af voor de telefoon. Zo loopt u niet tegen kosten aan wanneer de telefoon wordt gestolen wordt. Ook krijgt u geen kosten wanneer de telefoon beschadigd wordt buiten uw schuld om. Dit zit af en toe ook bij een abonnement inbegrepen.

Batterij en prestaties

Als u erg veel onderweg bent en dus geen tijd hebt om uw telefoon op te laden is het belangrijk dat uw telefoon het de hele dag volhoudt. Daarom raden wij het aan om een telefoon te nemen met een goede, lange stand-by tijd. Ook is het belangrijk dat u meerdere apps tegelijk zou kunnen gebruiken, zonder dat de telefoon plots uitvalt of andere mankementen vertoond. Kies dus ook een telefoon uit met een goed werkgeheugen (RAM-geheugen).

De 3 beste zakelijke smartphones

  1. Samsung Galaxy Note9

Twee simkaarten mogelijk, makkelijk in gebruik en goede beveiliging.

  1. Apple iPhone XS Max

Telefoon is snel en dun, nieuwste iOS en naadloze samenwerking met andere Apple apparaten.

  1. Samsung Galaxy S9+

Complete telefoon, niet zo groot, twee simkaarten mogelijk en waterdicht met goede camera.