/ Nieuws / Welke opties heeft een smartphone?

Welke opties heeft een smartphone?

Alicia van den Velden on 6 november 2017 - 15:08 in Nieuws

Mobiele telefoons, bijna iedereen in Nederland heeft er wel een. Mobiele telefoons zijn er in allerlei verschillende modellen en merken. Aan deze verschillende soorten smartphones zitten ook verschillende prijskaartjes. Voor de een betaal je 100 euro en voor de ander 800 euro. Dan zou je vast denken waarom er zulke grote prijsverschillen zijn. Dit heeft te maken met de functies van de smartphone en het uiterlijk. Zo heeft een telefoon van een topmerk die net uitkomt meer nieuwe functies dan een smartphone van 3 jaar geleden. Zo kun je met mobiele telefoons van nu: hele scherpe foto’s en filmpjes maken, internetten en bellen en nog veel meer. Waar ook veel mensen de telefoon voor gebruiken is als navigatie in de auto. Je hebt hiervoor speciale houders die je aan de ruit kan plakken en zo op de weg kan blijven letten zonder een afslag te missen. Het grote nadeel aan een mobiele telefoon is dat ze best wel kwetsbaar zijn, doordat het scherm van glas is. Mocht het vallen dan is het een grote kans dat het scherm kapot is.

Bescherming voor je telefoon

Zoals je hierboven gelezen hebt is de kans best groot als je je telefoon laat vallen dat je scherm kapot gaat. Daarom kun je tegenwoordig verschillende soorten bescherming kopen voor je toestel. Zo heb je tegen krassen op je scherm screenprotectors. Dit is een plastic laagje dat je op het scherm van je toestel plakt, voor elke telefoon is een screenprotector ontwikkelt, zo past deze perfect op het scherm van jouw toestel om krassen te voorkomen. Naast de plastic variant zijn er ook glazen screenprotectors. Er zijn ook hoesjes voor de telefoon, deze beschermen eigenlijk je hele telefoon. Zon hoesje is ook op maat gemaakt voor jou toestel, het hoesje zit om je hele telefoon, maar laat het scherm vrij. Het hoesje komt iets boven het scherm uit, dit zorgt ervoor dat als je telefoon valt hij niet op het scherm valt. Het is geen zekerheid als je telefoon dat heel blijft als hij valt, maar de kans is wel vele malen groter.

Accessoires voor je smartphone

Naast bescherming voor je telefoon zijn er ook een heleboel accessoires voor je telefoon. Deze accessoires waren er een tijd geleden ook al, maar dit is nu allemaal mooier geworden en effectiever. Bijvoorbeeld de oordopjes en koptelefoons, deze hadden vroeger allemaal een snoertje. Tegenwoordig kan je ze kopen zonder snoertje dit gaat dan nu via bluetooth. Wat tegenwoordig ook al kan is het draadloos opladen van je mobiele telefoon, een tijd geleden moest je dit altijd met een snoertje tegenwoordig kun je met de nieuwe smartphones je telefoon op een soort van platform leggen en hij laadt op zonder snoertje. Ben je op zoek naar smartphone accessoires voor de One-Plus, neem dan een kijkje op OnePlus-Shop.nl.