/ Nieuws / Waarom Apple apparaten op kantoor?

Waarom Apple apparaten op kantoor?

Alicia van den Velden on 4 augustus 2017 - 11:27 in Nieuws

Het stijgt steeds meer in populariteit, Apple apparaten op het kantoor. Er zitten veel voordelen aan het kiezen van Apple ten opzichte van de gebruikelijke Windows systemen. Deze Apple systemen zijn erg populair geworden door de hoge kwaliteit, maar ze brengen wel hogere kosten met zich mee. Maar wat is nu beter, Apple systemen of Windows systemen?

Apple

De bekende en vertrouwde Windows systemen zijn erg populair geworden door de gebruiksvriendelijkheid en de lagere prijs. Maar helaas is de lagere prijs vaak ook weer terug te zien in de kwaliteit van de systemen. Deze systemen kunnen namelijk virussen krijgen en crashen, waardoor waardevolle gegevens verloren kunnen gaan als deze niet op tijd waren opgeslagen. Voor professioneel gebruik is het daarom de minder handige keuze, in dat geval is het in ieder geval slim om alles in een cloud te bewaren zodat de gegevens niet verloren gaan en als er toch iets verloren gaat dat de schade beperkt blijft. Dat is wel een optie, indien het budget niet hoog genoeg is voor de duurdere apparaten.

Apple apparaten staan bekend om de hoge kwaliteit, dit is terug te zien in de populariteit in het zakenleven. Veel bedrijven hebben al Apple zakelijk, want Apple apparaten bieden veel zekerheid dat er geen gegevens verloren gaan en zijn tevens ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Ook biedt Apple de mogelijkheid voor veel verschillende apps, waaronder bijvoorbeeld zakelijke apps. Deze zakelijke apps zijn heel handig voor veel doeleinden en zijn daarom ook erg populair op de werkvloer.

Het nadeel van Apple systemen tegenover Windows systemen is dat deze vaak een stuk duurder zijn ten opzichte van de goedkopere Windows varianten. Het budget van een bedrijf moet dus wel wat hoger zijn in het geval van Apple apparaten, maar de kwaliteit en de zekerheid van de bescherming van de gegevens is voor veel bedrijven belangrijk genoeg om bereid te zijn de duurdere apparaten aan te schaffen. De aanschaf van een Apple zakelijk systeem is niet niks, maar de zekerheid en beveiliging van de systemen is dit zeker waard. De zakelijke apps zijn natuurlijk ook handige tools om te gebruiken tijdens de werkdagen. Een Apple zakelijk systeem heeft dus veel voordelen en maar een beperkt aantal nadelen, laat u zich ook overtuigen door de kracht van Apple zakelijk?