/ Nieuws / Top drie dating apps voor op je smartphone

Top drie dating apps voor op je smartphone

Apps
Alicia van den Velden on 1 mei 2018 - 15:05 in Nieuws

Er zijn inmiddels vele datingapps op de markt waarmee je in contact kunt komen met andere singles. Daarom geven wij een top drie aan datingapps voor op je smartphone. Al deze apps zijn verkrijgbaar op je mobiele telefoon, of je nu een Android telefoon hebt of een Apple telefoon dat maakt niets uit. Deze drie dating apps geven je de mogelijkheid om binnen slechts enkele minuten kennis te maken met een andere single. Hieronder vind je onze persoonlijke top drie beste apps voor daten voor op je smartphone in Nederland.

1.      Tinder

Bij ons staat Tinder absoluut op nummer een in deze top drie, Tinder is niet voor niets de bekendste dating app in Nederland. In totaal hebben zelfs meer dan 1,2 miljoen Nederlanders de app Tinder op zijn/haar telefoon staan. Je kunt met de app Tinder ontzettend makkelijk in contact komen met mensen in je eigen omgeving. Bij Tinder log je in met je facebook-profiel en dan ben je klaar. Je hoeft bij Tinder geen uitgebreid profiel aan te maken, wat ook nog eens ontzettend snel werkt. Nadat je profiel is aangemaakt kun je mensen bekijken en liken. Wanneer de desbetreffende persoon jou ook liked, dan is er een match. Nadat de match is ontstaan kun je met elkaar gaan chatten en elkaar leren kennen.

2.      Badoo

Badoo is ook een echte top app op het gebied van dating op je smartphone. De app Badoo is speciaal ontwikkeld om mensen bij elkaar te brengen. Op badoo kun je zoeken naar een relatie, maar ook gewoon chatten of zoeken naar vrienden. De app wordt voor alsnog het meest gebruikt door single Nederlanders die op zoek zijn naar een relatie of date. Op Badoo kun je chatten met singles over de hele wereld en dat kan soms ontzettend leuke gesprekken opleveren. Badoo is voor zowel Apple als Android telefoons beschikbaar.

 3.       Happn

De laatste in onze top drie is de app Happn. De app Happn houdt de hele dag bij waar jij je bevindt, deze informatie wordt naar hun servers gestuurd. Vervolgens krijgt jouw telefoon een overzicht van alle mensen die je gepasseerd bent binnen een korte afstand van slechts 250 meter. Ook op Happn heb je de mogelijkheid om een ‘Super Like’ te geven zoals bij Tinder, echter heet het bij Happn een ‘Crush’. Ook Happn is zowel voor Apple als voor Android telefoons beschikbaar.