/ Nieuws / Telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes

Alicia van den Velden on 26 december 2018 - 12:00 in Nieuws

U zult ze overal en bij haast iedereen zien, de telefoonhoesjes. Het helpt natuurlijk tegen het beschadigen van uw smartphone. Maar dan is er natuurlijk de vraag welke de beste, of misschien wel leukste, is voor u. In dit blog zullen er verschillende soorten telefoonhoesjes voorbij komen. Bij deze hoesjes zijn er natuurlijk verschillende ontwerpen en kleurtjes bedacht zodat de telefoon perfect voor u is gemaakt. Maak dus een goede afweging tussen de verschillende soorten telefoonhoesjes.

Hard Cases

De Hard cases zijn vooral gemaakt voor de mensen die werken in de bouw of iets dergelijks. Dit hoesje is erg stevig en beschermt de telefoon tegen zoveel mogelijk beschadigingen. Zo biedt het hoesje bescherming tegen onder andere krassen, stoten, valimpact en spatwater. Er zijn tegenwoordig niet alleen hoesjes voor bouwvakkers, want er zijn ook al complete telefoons die bijna niet kapot gaan. Desondanks blijft een ongeluk in een klein hoekje zitten, dus het is altijd mogelijk om toch schade aan de telefoon te krijgen terwijl het hoesje eromheen zit. Echter biedt de hardcase wel de maximale bescherming tegen mogelijke schade.

Zakelijke hoesjes

Wanneer u voor uw werk veel onderweg bent, is het natuurlijk fijn om ook allerlei pasjes en dergelijken bij u te hebben. Deze kunt u in het zijvakje doen van het insteekhoesje. Bij het insteekhoesje is het mogelijk om allerlei pasjes, geld en bijvoorbeeld tickets in een zijvakje te doen. Daarnaast kunt u met de holster uw telefoon vastmaken aan uw broekband of riem. Hierdoor is het simpel om even uw telefoon te pakken, zonder dat er allerlei andere dingen uit uw broekzak kunnen vallen. Ook bespaart u hiermee veel ruimte in uw broekzak of tas.

Sporthoesjes

Sport u tegenwoordig veel? Dan is het sporthoesje ideaal voor u! De sportarmband biedt de oplossing voor sporten en bereikbaarheid. Dit hoesje bevestigt u aan uw bovenarm met de binnenzijde naar u toe. In de binnenzijde van het hoesje plaatst u uw telefoon en hiermee kunt u gemakkelijk alle berichten lezen die tijdens het sporten naar u toe worden gestuurd. Ook kunt u gewoon uw muziek luisteren en wanneer er even geen lekker nummertje opstaat, kunt u deze gewoon doorklikken! Ook is het tegenwoordig mogelijk om allerlei sportprestaties bij te houden op uw mobiele telefoon. Deze kunt u dus ook tijdens het sporten bekijken.

Battery Case

Gaat u vaak lang op reis, bijvoorbeeld backpacken, en heeft u dan een ruime tijd geen mogelijkheid om uw telefoon op te laden? Dan is de battery case ideaal voor u! Dit hoesje geeft uw batterijcapaciteit namelijk een flinke boost. Het heeft namelijk zelf een extra accu in het hoesje verwerkt. U zet uw telefoon in het hoesje en wanneer u het hoesje aanzet, wordt de telefoon automatisch opgeladen. Ideaal toch?

Fashion

Bent u erg druk met fashion. Dan moet uw hoesje natuurlijk wel matchen uw outfit. Tegenwoordig zijn er natuurlijk genoeg hoesjes te koop dus is er een ruime keus. Ook zijn de hoesjes tegenwoordig heel goedkoop, dus als er meer hoesjes in huis worden gehaald, zal dat niet snel een aanslag op de bankrekening zijn.

Uitgaanshoesjes

Gaat u weleens uit, en moet u dan ook altijd uw telefoon en alles overal wegproppen. Dat hoeft niet meer! Gebruik het portemonnee hoesje. Hier kunt u uw telefoon in kwijt, gezamenlijk met geld, allerlei pasjes en eventuele tickets. Ook zijn deze hoesjes een beetje op fashion gericht en ook niet duur. Kijk dus lekker rond naar hoesjes, en kies een paar leuke uit.