/ Nieuws / Telefoon laten repareren

Telefoon laten repareren

telefoon reparatie
Alicia van den Velden on 4 juli 2019 - 08:06 in Nieuws

Tegenwoordig is het straatbeeld niet meer compleet zonder smartphones. Iedereen gebruikt zijn of haar smartphone bijna 24 uur per dag en hierdoor kan deze ook gemakkelijk schade oplopen. Dit kan vele verschillende oorzaken hebben. Men denkt vaak dat een reparatie veel tijd in beslag gaat nemen, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Er zijn partijen die bij u op locatie langskomen. Plan gemakkelijk en snel online een afspraak in en maak snel weer gebruik van uw gerepareerde smartphone.

Uw smartphone laten repareren op locatie

Schade aan uw smartphone kan erg vervelend zijn. Toch blijven veel mensen onnodig doorlopen met deze schade, terwijl dit helemaal niet het geval hoeft te zijn. Vaak kan de schade namelijk gemakkelijk en snel worden verholpen. Op www.detelefoonreparatiewinkel.nl kunt u online een afspraak inplannen voor een reparatie op locatie. Op onze site kunt u aangeven welke smartphone u heeft en daarna komen de verschillende reparaties die wij aanbieden naar voren. Mocht de reparatie die uw smartphone nodig heeft er niet tussen staan, kunnen wij altijd samen met uw kijken naar de mogelijkheden. De reparaties die wij dagelijks uitvoeren zijn onder andere schermreparaties, reparaties aan een van de verschillende camera’s, waterschade reparatie, vervanging van de batterij of software reparaties. Op de site staan de prijzen vermeld bij de verschillende reparaties en deze prijzen zijn inclusief BTW, voorrijkosten en montage. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en daardoor wordt elke reparatie zorgvuldig uitgevoerd. Zodra u de juiste reparatie heeft gekozen kunt u al uw gegevens achterlaten en kan de afspraak worden ingepland. Wij komen dan zo spoedig mogelijk langs op de door u gekozen locatie om uw smartphone te repareren. Wij zullen uw smartphone altijd tegen de laagst mogelijke prijs repareren en daarnaast krijgt u 2 jaar garantie op de vervangende onderdelen.

Maak gebruik van de telefoon reparatie bus

Woont u in de omgeving van Roosendaal, dan kunt u gebruik maken van de Telefoon reparatie bus en komen wij dan ook graag bij u langs op locatie om uw smartphone te repareren. Online kunt u hier een  afspraak voor inplannen en wij komen dan op de door u gekozen locatie langs. Dit kan zijn bij u thuis, op het werk, bij vrienden of in het lokale winkelcentrum als u dat op het gekozen tijdstip het beste uitkomt. Niets is voor ons te gek. De Telefoon reparatie bus is zes dagen per week te bereiken van  09.00 tot 21.00 uur. U kunt ons op verschillende manieren bereiken, namelijk via de telefoon, email, social media, maar ook heel gemakkelijk via de WhatsApp. Naast het repareren van smartphones, kunt u bij ons ook terecht voor een reparatie aan uw tablet, laptop of Macbook. Een reparatie aan een tablet, laptop of Macbook neemt vaak wel iets meer tijd in beslag. Het kan namelijk voorkomen dat wij bepaalde onderdelen moeten bestellen. Dit kan dan 2 tot 5 werkdagen duren. Ook hierbij kijken onze monteurs graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden. Wacht dan ook niet langer en plan snel uw reparatie bij detelefoonreparatiewinkel.nl in.