/ Nieuws / Smartphones van Huawei in het afgelopen jaar

Smartphones van Huawei in het afgelopen jaar

2018
Alicia van den Velden on 6 december 2018 - 13:28 in Nieuws

Met een wereldwijde telecomaandeel van circa 16% heeft Huawei, Apple van de tweede plek gestoten. Daarnaast is het gat met de nummer 1, Samsung nog maar 5%. Huawei heeft altijd al de ambitie gehad om wereldwijd marktleider te worden. Door die ambitie, blijft Huawei iedere keer kwalitatief goede en innovatieve toestellen uitbrengen op de markt! In het jaar 2018 wist Huawei de consument ook zeker weer te verassen met indrukwekkende toestellen! In deze blog proberen we in ieder budgetsegment een toestel naar boven te halen!

Huawei Mate 20 Pro

Al hoe wel Huawei op 16 oktober in Londen verschillende toestellen heeft gepresenteerd in de Mate 20-serie bespreken wij de Huawei Mate 20 Pro. Met een omtrek van 157,8 x 72,3 x 8,6 mm is dit toestel zeker geen kleine jongen! Bij zo’n groot toestel mag er ook een redelijk beeldscherm verwacht worden. Met een uitstekend AMOLD 6,4-inch beeldscherm, stelt het toestel zeker niet teleur! Daarnaast is de vingerafdrukscanner verplaats naar de binnenkant van het toestel.

Ook aan de binnenkant is dit toestel een grote jongen! Met een batterij vermogen van 4200mAh is de accu snel op te laden. Ook is de Kirin 980-chipset aanwezig. Huawei is één van de weinigen die hun processoren zelf ontwikkeld, hiermee onderscheid het zich van velen. In de Mate 20 Pro zit de HiSillicon Kirin 980. Dit is voorzien van een dubbele neural processing unit. Dit zorgt ervoor, dat doormiddel van kunstmatige intelligentie de consument optimaal van het toestel kan genieten!

Eén punt hebben we nog niet besproken, terwijl Huawei hier wel bekend om staat en dat zijn de camera’s. Met een totaal van 40 megapixels aan camera kwaliteit met een functie van 4K opnemen, is het haast onmogelijk om slechte foto’s te maken met dit toestel!

Overige Huawei Mate Toestellen:

  • Huawei Mate 20 Pro Twilight
  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Lite

Huawei P Smart Plus

Voor een middenklasser heeft de P Smart Plus een strak design. Het beschikt namelijk over een             6,3-inch full HD beeldscherm. Binnenin zit de Kirin 710-chipset. Een luxe die dit toestel heeft zijn de 4 camera’s, 2 voor en 2 achter. Met deze camera’s kunnen geweldige portret foto’s meegemaakt worden. Dat Huawei een echte trendsetter is hebben we al gezien aan hun andere ontwerpen! De P Smart Plus beschikt ook over een kleurrijke achterkant.

Huawei Mate 10 Lite

De Mate 10 Lite is een stijlvol toestel met uitstekende camera’s. Het slanke toestel is slecht 7,5 mm dik en heeft aluminium behuizing. Onder de kap van het toestel zit de Krin 659 processor die ook door Huawei zelf ontwikkeld is. Door deze chip is het toestel vrij snel en vloeiend in gebruik! In Nederland is het toestel ongeveer te koop voor circa 219 euro!

Smartphoneclub

Op onze website staan meer Huawei modellen die het kijken meer dan waard zijn!