/ Geen categorie / Refurbished iPhone 6

Refurbished iPhone 6

iphone 6
Alicia van den Velden on 26 mei 2017 - 11:08 in Geen categorie

Refurbished iPhone 6

We weten allemaal dat een iPhone een geweldige smartphone is voor zijn krachtige functies en prachtige uitstraling, maar de waarheid is ook dat de smartphone erg duur is. Desondanks het feit dat hij erg duur is, zijn er nog steeds veel mensen die verschillende dingen proberen om er één te krijgen. Refurbished iPhones zijn daarom erg geliefd vanwege de goedkopere prijs, waardoor het eenvoudiger wordt voor mensen met een laag budget om over een iPhone te beschikken. U bent misschien niet bekend met dit product, dus in de volgende kopje wordt er beschreven wat een refurbished iPhone is.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone komt van een defecte iPhone, die oud of kapot verkocht/gegaan zijn. Deze defecte of gewoon oude telefoons worden gerepareerd, gereviseerd, geïnspecteerd en vervolgens verkocht aan degenen die daar baat bij hebben. Al dit werk is om ervoor te zorgen dat de smartphone volledig werkt en er als nieuw uitziet. U kunt er dus op rekenen dat wanneer u een refurbished iPhone koopt, dat deze goed werkt. Er is namelijk geen bedrijf dat u een smartphone zou verkopen die niet werkte. Hoewel ze er soms uit zien als nieuw, zijn ze dit niet, hierdoor kunnen ze dus niet verkocht worden voor de nieuwprijs en is er dus sprake van een verlaagde prijs. Hoeveel de prijs verlaagd is hangt af van de kwaliteit van de mobiel en waar je deze koopt.

Een betrouwbare deal vinden

Over het algemeen zijn er twee mogelijkheden waar u uit kunt kiezen wanneer u voor een refurbished IPhone gaat. Namelijk om een refurbished IPhone direct van Apple of van een Apple-erkende retailer te kopen óf om er een te kopen via een online retailer van derden. Als je een relatief geavanceerd model wilt kopen zoals een refurbished iPhone 6, dan kan je er één via beide kanalen krijgen, maar als je een oudere model wilt kopen zoals een refurbished iPhone 5 / 5c / 5s, dan kan je dit maar door enkel het tweede kanaal kopen. Check altijd even de reviews die mensen achterlaten op de website van de desbetreffende retailer of de producten die hij levert ook goed zijn. Hierdoor voorkom je dat je straks een miskoop maakt!