/ Nieuws / OnePlus 6 verkrijgbaar in Nederland

OnePlus 6 verkrijgbaar in Nederland

OnePlus smartphone
Alicia van den Velden on 19 juni 2018 - 10:19 in Nieuws

OnePlus 6 verkrijgbaar in Nederland

OnePlus staat bekend om haar diverse toptoestellen die er door de jaren heen werden uitgebracht. Het begon in 2013 toen OnePlus uitkwam met haar eerste toestel; de OnePlus One. Veel mensen waren fan van deze smartphone omdat het uitstekende prestaties had voor een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met de grote spelers, zoals Samsung. Vorig jaar werd de OnePlus 5T uitgebracht dat ook weer werd gezien als een toptoestel. Daarom zijn er veel OnePlus fans huiverig aan het wachten op het nieuwe vlaggenschip van OnePlus. De OnePlus 6 is nog niet gelanceerd, maar je hebt al wel de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen voor het toestel. Tevens komt er een officieel verkooppunt in Nederland voor de OnePlus 6. Voor de vorige toestellen moest je altijd de toestellen laten importeren, maar vanaf 16 mei gaat OnePlus de OnePlus 6 officieel aanbieden in Nederland. Nu kun je de officiële adviesprijs betalen in plaats van een hogere prijs voor het importeren. Je hebt natuurlijk ook nog de mogelijkheid om de OnePlus 6 te bestellen direct via OnePlus. Het toestel is fysiek uit te proberen in de winkels van Simpel in de steden: Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

De specificaties

OnePlus heeft altijd uitstekende specificaties voor haar toestellen en met de OnePlus 6 is dat niet anders. OnePlus volgt de recente ‘notch’-trend met de OnePlus 6 en heeft dus een groter scherm in vergelijking met vorige modellen, zoals de OnePlus 5T. De OnePlus 6 heeft een groot 6,3 inch scherm met een uitstekende resolutie van 2280×1080. OnePlus probeert, net als de andere smartphone ontwikkelaars, een smartphone te creëren waarbij het scherm tot aan de ronden gaat. Helaas is dat nog niet gelukt met de recente smartphones, echter kunnen we verwachten dat dit gaat gebeuren in de nabije toekomst. Van de OnePlus 6 is een 64gb variant en een 128gb variant verkrijgbaar. De OnePlus 6 heeft 6 of 8gb aan RAM. Aan de achterkant heeft het toestel een dubbele camera van 20 megapixel en 16 megapixel. Tevens heeft de OnePlus 6 een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Verder heeft het toestel een 3450mAh accu, waterdichtheid en draait het toestel op Android 8.1 Oreo. Uiteraard krijgt de OnePlus 6 uiteindelijk de Android 9.0 update. Echter is het nog niet bekend hoe Android 9.0 gaat heten en wanneer de OnePlus 6 de update ontvangt.

OnePlus inruil actie

Om meer OnePlus eigenaren te overtuigen om naar de OnePlus 6 te gaan, heeft OnePlus een inruilactie gestart. Hiermee kun je de OnePlus 6 bestellen voor een aanzienlijk lagere prijs. De prijs is natuurlijk afhankelijk van welk OnePlus model je hebt. Voor een OnePlus 5T krijg je ongeveer 200 euro en voor een OnePlus 3T krijg je ongeveer 140. Het ligt er ook aan hoe goed de staat is van je toestel. Tevens is het mogelijk om toestellen van andere merken in te leveren. Je kunt bijvoorbeeld een oude Apple of Samsung smartphone inruilen voor een goede prijs. Als jij nog een goede smartphone in huis hebt en je wil graag de nieuwe OnePlus 6, dan raden we je zeker aan om die smartphone in te ruilen. Bij de juiste smartphone kun je een uitstekende prijs krijgen om de OnePlus 6 een stuk voordeliger te maken. Wanneer de OnePlus 6 precies uitkomt is nog niet duidelijk. Het toestel wordt gelanceerd met een vraagprijs van 519 euro.